Sommige mensen zijn gewoon engeltjes en die moet je bedanken:

12/01/2011 - 0 reacties

(schaamteloos overgenomen van thxthx.com):

  • lieve collega-van-de-andere-afdeling-waarvan-ik-de-naam-niet-ken, bedankt dat je me waarschuwde bij de kopieermachines dat mijn rok aan de achterkant in mijn maillot zat. Door jou was ik niet zomaar op de afdeling gelopen, waar al mijn collega’s vervolgens mijn rode hipster door mijn zwarte panty heen zouden zien. Waaronder overigens mijn manager als eerste, want haar tafeltje staat helemaal vooraan.
  • lieve buurman, bedankt dat je even aanbelde om te zeggen dat de sleutels nog in de deur zaten. Wat overigens niet mijn schuld was, btw. Maar toch bedankt dat je even aanbelde om het te melden in plaats van zomaar binnen te lopen en mij anders aan te treffen net op het moment dat ik bezig ben met mijn dagelijkse “Des vrij naaktlopen in huis” uurtje.   
  • lieve omaweetraad.nl, bedankt voor de schoonmaaktips. Vooral de tip hoe je nare geurtjes uit je koelkast haalt (koude koffie of een droog theezakje in je koelkast leggen) hielp heel goed. En voortaan zal ik groente met een laagje wit erover heen (ik dacht dat het de natuurlijke kleur was, sorry) meteen weggooien, beloofd.
  • lieve meneer die ik tegenkwam in de Albert Heijn, bedankt dat je mij advies gaf over het perfecte tostibrood (wit casinobrood). Je lachte mij weliswaar uit toen ik zei dat ik mijn tosti het liefst maak met maisbrood, maar je gaf mij ook de ultieme tip om er een keer uien tussen te doen. Smaakt geheel niet vreemd, zeker niet.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter