Ik ben dus ziek.

01/02/2011 - 0 reacties

Dat klinkt dramatisch. Dat is het ook.

Koorts. Griep. Ik weet niet wat het verschil is, dus heb ik ze gewoon allebei. Alles aan mijn lichaam doet pijn. Mijn kleine teen. Mijn rechterarm. Mijn linkeroorlel. Zelfs mijn ellebogen doen een beetje pijn.

Op mijn ping heb ik staan Des. Ziekjes :(. Op Twitter ijl ik dat ik droom over chocola. Op Facebook staan er heel veel zielige smileys. Des is ziek. Dat de hele wereld het maar mag weten.

Ziek zijn is voor mij aandacht krijgen. Van mama die mij masseert met tjintjau balsem. Mama die een gesneden ui op mijn nachtkastje legt. Mama die een soepje maakt. Of beschuitjes met kaas. En jam erbij, omdat ik dat graag wil.

Nu woon ik samen. Met de LOML, dat dan weer wel. Die onder masseren verstaat “kriebelen met je vingertoppen”.
Maar die wel thuiskomt met een bakje druiven. Die een soepje maakt, en een broodje. En mij toedekt met een dekentje op de bank. En dan zegt “ik vind jou best wel zielig”.

Ik eigenlijk ook.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter