Ik zei al eerder dat ik echt graag een Britse korthaar wou. Dus heb ik tig catteries gemaild en gevr

18/02/2011 - 0 reacties

Ik zei al eerder dat ik echt graag een Britse korthaar wou. Dus heb ik tig catteries gemaild en gevraagd om informatie. Want niet om het 1 of ander: het aanschaffen van een kat is niet zoals het aanschaffen van een peperdure Miu Miu tas. Een Miu Miu tas miauwt tenslotte niet.

Grapje tussendoor menschen, moet kunnen op de vrijdag.

Anyway. Tijdens mijn zoektocht naar de liefste Brits korthaar kwam ik op het internet in de wondere wereld van de catteries. Zo kreeg ik mailtjes van catteries die alleen maar mailde uit naam van de kat (“Hallo, ik ben Ushiana Prosje de derde, bent u iemand die gek is op de teddybeer onder de katten, dan word ik graag uw huisgenootje!”).
Ook werd ik gecorrigeerd door een andere cattery die mij mailde met de boodschap “het is een Brits korthaar, geen BritsE korthaar hoor”

Ik mailde met een kattenvrouwtje die haar katten als kinderen behandeld en ook graag wou dat “wij als pleegouders de kittens een goed hemel konden bieden”. 
Delete mail.

Of een kattenvrouwtje die nog niet helemaal thuis was met het internet. Ze vond het maar erg raar dat ik haar mailde, want ik kon wel zomaar “zeggen dat ik ik ben, maar misschien was ik wel heel iemand anders!”. Toen ik zei dat ik 1 kat wou vond ze mij “een dierenbeul die katten psychisch mishandelde” en ik moest ook “echt niet denken dat ik de kittens gratis af kon halen”.
Delete mail.

Toen kwam Treesje, die haar mailtjes standaard afsloot met “groetjes Trees en de Poesen” (inderdaad, met hoofdletter en poesen met een s). Zusje R. en ik werden wel heel lief uitgenodigd om te knuffelen met de poeSen, en terwijl zusje R. en ik verwoede pogingen deden om een kitten in onze tas te stoppen, was Treesje voluit aan het praten over Masja, Nora en Kizo.
Zusje R. vertelde later dat ze pas na een kwartier erachter kwam dat Treesje het over de poezen had.

Maar goed. Ik heb em gevonden hoor (of hij mij..?), en 19 april komt Naamloos dan eindelijk bij ons thuis.
Gooien jullie even iets tegen m’n hoofd zodra ik een grazy cat lady wordt?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter