Onder het motto “sommige dingen moet je ook maar voor het eerst proberen”:

05/03/2011 - 0 reacties
  • Ik heb 1 week niet getwitterd. Wacht, wacht, ok, daar moet een kleine kanttekening bij. Ik was dan wel weer op Facebook. En bij 1 week niet Twitteren hoorde ook het niet dwangmatig doorscrollen van mijn timeline zodra ik wakker ben, zodra ik ga slapen, zodra ik op werk ben aangekomen, in mijn pauzes, en in de rij voor de kassa, en het reageren op @mentions van twitteraars. Had ik iets gemist? Nee. Zorgde het wat voor meer rust in mijn kop? Dat zeker. Ik kan het iedereen aanraden.
  •  Ik heb in een week 3x harder dan normaal “godverdommeachtelrijkehoerekutcomputer” geroepen tegen de computer. Op werk. Met 3 collega’s op mij heen.
  •  Ik heb een week lang geen vlees gegeten *denkt even hard na of dat echt 1 volle week was*. Ik wou weten of ik het zou missen, ook omdat ik er aan zit te denken alleen Halal vlees te eten (dan zou 1 week geen vlees weten een goede proef zijn, snaptu). En ik had nooit gedacht dat ik zo’n persoon zou zijn die dit zou zeggen maar ja: ik mis soms echt een stukje vlees bij het eten. Dat maakt het toch op 1 of andere manier af.
  • Ik ben nog steeds bezig met mijn project “bloggen wanneer ik zin heb, in plaats om mijn lezers te vermaken”. Dat klinkt een beetje erg diva-achtig, maar ik ben ook een diva. Nee grapje. Ik merkte dat ik de laatste tijd de stress kreeg zodra ik een paar dagen niet had geblogd. Alsof ik er dan “niet meer bij zou horen”. Of alsof ik dan “lezers zou verliezen”. En ik vervolgens keihard na ging denken over een “leuk stukje”. Terwijl ik mijn blog ben gestart puur voor mezelf. Dat gevoel “bloggen voor mijzelf” moet weer terugkomen.
  •  Ik heb een onbekende (als in: ik heb geen flauw idee hoe hij heet, maar zie hem toch regelmatig op de afdeling langskomen) collega gevraagd hoe zijn weekend was. Gewoon. Zomaar. Nee, dat doe ik normaal gesproken nooit.
  • Ik heb een kledingstuk gestreken. Voor een man.
  • Ik heb mijn banksaldo bekeken zonder mijn handen voor m’n ogen.
  •  Ik ben bij de all u can eat sushi bij Shabu Shabu gestopt met eten voordat ik misselijk was.
  •  Ik heb antwoord gegeven op een zeer intieme vraag die Thamar mij vroeg op haar ehh..”sexueel getint” feestje. Oh, het antwoord was:”met een meisje”.
  • Zie bovenstaand puntje.

Wat heeft u deze week voor het eerst gedaan?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter