Tekende wat poppetjes nav de lessen in de Flow!

17/03/2011 - 0 reacties

Dit is Des die een beetje voor haar uitstaart. Ze kijkt waarschijnlijk zo omdat ze een beetje verlegen is. Dus dan is Des zeker weten in een grote groep mensen, waar ze bijna niemand kent. Dan kijkt Des naar beneden, alsof ze heel erg hoopt een euro te vinden. Zodat ze toch met de bus snel naar huis kan.

Dit is Des erg vrolijk. Dat kan een aantal redenen hebben. Of ze heeft net gegeten, en dan waarschijnlijk de unagi sushi van Sumo of de pide van Meram. Of ze gaat nu eten, en ziet nu een eettafel vol met oatmeal cookies. Of, en dat kan natuurlijk ook, want Des blijft een vrouw: heeft net haar droompumps voor een prikkie gescoord.

Dit is Des die fluitend over straat loopt. Zo loopt Des graag, een beetje om haar heen kijkend, dromend over haar doel van het leven of zich afvragend waarom bepaalde keuzes gemaakt moeten worden. Het gevolg van dit dromend lopen is dat Des vaak tegen alles en iederen aanbotst. Vandaar die blauwe plekken, snapt u wel.

Dit is Des die een drankje gaat drinken met haar beste vriendinnen. Ze heeft een kek jurkje aan gedaan, en haar haar ehh…in 3 knotjes boven haar hoofd gestrikt. Hier zal ze waarschijnljk om worden uitgelachen, haar vriendinnen kennende. Waar heb je vriendinnen anders voor he.

Dit is Badu. Dat is de naam van de kat van Des. Die ze nog steeeds niet heeft nee, want het is nog steeds niet 17 april.

Dit is Des. Achter de laptop. Zoals ze echt is.
Gewoontjes.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter