Briefjes doen het altijd net wat beter:

22/04/2011 - 0 reacties

Hallo buurman die boven mij woont. Ik vond het zeer onvriendelijk van u dat u niet de deur voor mij open wou doen. Ik gebaarde nog naar u dat ik mijn sleutels was vergeten. U zat mij maar wat dom aan te kijken, alsof ik een crimineel was. Had u de deur wel open gedaan als ik een blank meisje was? Ik dacht het wel he. Ontzettend onbeschoft, want wij wonen in hetzelfde gebouw. Maar wacht u maar af meneer. Ik vergeet gezichten nooit.

Beste collega die op een hamster lijkt. Ik vind jouw grapjes niet grappig. Ik ga er daarom ook niet meer om lachen. En nee, als ik niet lach hoef je mij niet nog een keer te zeggen “dat was een grapje hoor”. En nee, je hoeft je grapjes ook niet uit te leggen. En dan nog wat hamster, grapjes over autisme zijn niet leuk.

Hallo meisjes die naast mij zaten BUITEN op het TERRAS. Ik snap best dat je sigarettenrook vind stinken. En ja, ik weet dat het ongezond is, ik doe ook verwoede pogingen om te stoppen. Maar ik kan, hoe graag ik het ook zou willen, NIET de rook sturen. Als de rook dan jouw richting komt, ga JIJ dan maar binnen zitten. Ik zit verdorie buiten, op een terras en ik mag daar, volgens de laatste berichten, nog steeds gewoon roken.

Hallo kassameisje van de Albert Heyn. Kijk niet zo zuur. Of zoek gewoon een andere baan. Trut.

Beste huisartsassistente van de huisarts van LOML. Van den zotte dat u mij niet wilt aannemen als patiënt omdat ik in een ander postcodegebied woont. En nog iets: een FOKKING kennismakingsgesprek? Het is verdomme geen SOLLICITATIE!! En dan nog iets: ik ben een perfecte patiënt want ik kom bijna nooit, en als ik al kom leg ik mijn probleem kort maar krachtig uit, EN daarnaast ben ik SCHOON, dus mocht u mij ooit ergens te moeten onderzoeken, nou, wees daar dan maar HEEL BLIJ MEE.
Maar goed, u wilt mij niet als patiënt, en ik u ook niet meer als huisarts. Dus.

Aan alle beautybloggers: het is maar make up. Niemand gaat dood zonder make up.

Aan de kapster van LOML: als je nog een keer zegt “wat heb jij toch mooie krulletjes” kom ik met een baksteen. Of 2.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter