Ik ben een knuffeldiertje,

12/04/2011 - 0 reacties

ik geef het toe. Ik vind het fijn als er aan mij gekriebeld wordt, mits door leuke fijne SCHONE mensen.

“Ga eens even over mijn rug” is mijn vaak gezegde opdracht zin tegen LOML, naast “vind je de tajine echt lekker?” en “schuif eens even op”.

Als knuffeldiertje ben ik op de juiste plek in Bali. Volgens een zeer betrouwbare bron (de taxichauffeur) zijn er ruim 2000 spa’s op Bali. Genoeg keus voor mij dus, en voor de prijs hoef ik het zeker niet te laten. Voor 90.000 Rupiah (iets van 8 euro) heb je een traditionele Balinese massage van maar liefst 1 uur. Een uur AANGERAAKT WORDEN, jongens, maak mij gek.

En dan heb je ook nog eens de iets “luxere” spa’s waar prijzen beginnen rond de 250.000 Rupiah (nog geen 20 euro) waar je geheel ingesmeerd wordt met een lekkere olie (mijn favorietje: lavendel), er aan je gevraagd wordt of je “soft, medium of hard” wil (en daarvan heb ik overigens geleerd. Een harde massage is ook echt hard, ik heb me nogal vergist in de kleine handjes van de guitige Balinese meisjes), je krijgt een kek papieren onderbroekje, en na 180 minuten sta je geheel uitgerust weer buien.

In 2 weken heb ik van de 2000 spa’s er 10 gezien. Volgend jaar doe ik de rest van de 1990 spa’s.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter