Ik kocht laatst een nieuwe spijkerbroek.

20/04/2011 - 0 reacties

Zodra je spijkerbroek er meer wit dan blauw uitziet, weet je namelijk dat je een nieuwe spijkerbroek nodig hebt.
Konden jullie mij niet vertellen dat een nieuwe spijkerbroek kopen een living hell is??

Vooropgesteld: reclames als “deze spijkerbroek past iedereen” of “van deze spijkerbroek krijg je vollere billen”, daar geloof ik dus geen ene ehh..reet van. Kom kom, het is een stukje blauw stof en hoe het model ook zit, nergens ga je er vollere billen, een slanker figuur of langere benen van krijgen. Je moet gewoon de perfecte spijkerbroek kopen en daar meteen maar 4 tegelijk van kopen.

Dus paste ik een spijkerbroek of 2, of eigenlijk 3, allemaal maat 38. Want mijn logische beredenering is: als ik in de ene maat 38 pas, dan pas ik ook in de andere maat 38.

Zara gaat kennelijk niet mee met mijn logische beredenering. Waar mijn billen wel in de ene skinny van 38 past, komt ie in de andere spijkerbroek niet verder dan mijn knieën. En de maat 40 van een ander model kwam nog maar net over mijn heupen heen. Ik keek naar de spiegel en constateerde dat als ik de hele dag vooral niet zou bukken en mijn adem in zou houden het wel zou lukken.

Na 3 kwartier verschillende spijkerbroeken te passen, het vervolgens woest agressief worden van een strakke skinny die bij mijn enkel vastzat, was ik het helemaal zat. Waarom ik verdomme een maat 38 nodig had voor de ene spijkerbroek, en voor de andere een maat 42, ik snapte er niets van.

Ik pakte van elke stapel spijkerbroek 3 verschillende maten, ging naar huis, ging ze passen, ging de volgende dag weer terug naar Zara en bracht een paar terug.

Nu heb ik een mooie skinny en een mooie baggy boyfriend jeans en ben weer wat kennis rijker: een maat zegt dus echt helemaal niets.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter