Je hebt hotels en je hebt hotels.

13/04/2011 - 0 reacties

Ik heb in Indonesië ooit in een hotel gezeten waar ik kakkerlakken over de grond zag lopen. KAKKERLAKKEN.

Nou ben ik echt niet zo’n verwend meisje wat gaat gillen bij het zien van een mier, maar heel fijn geslapen heb ik ook weer niet.

Ik heb ook eens in een hotel gezeten met alleen een “mandibak”, waar alleen koud water in zat. Inclusief een wc die niet doorspoelde en geen airco maar een kleine ventilator. Let wel: in een land van 30 graden.

Zusje R. en ik boekten in London eens een kamer met een gezamenlijke douche (die was nog best redelijk schoon) maar de kamer was zeker weten een paar dagen niet schoongemaakt, getuige een paar zwarte (of wou ik gewoon niet weten dat het rood was?) vlekken op de lakens. We konden niet naast elkaar staan (en zo dik zijn we echt niet), en de koffers konden alleen op bed uitgeklapt worden (want geen ruimte).

U merkt, qua hotels ben ik niet het allermooiste gewend. Enter ons hotel in Sanur.

Die had een privé strandje (geen lastige verkopers), elke avond werd er gevraagd of het bed nog netjes was en of de kussens eventueel opgeklopt moest worden (oh me love!), er werd elke avond een ander koekje langs gebracht (ik hoef u niet te vertellen dat gratis eten het altijd goed doet bij mij), er waren dikke zachte schone (nee dat is niet zo vanzelfsprekend in hotels) handdoeken, mooie katoenen kimono’s, slippers en als toppunt TLC’s programma “Man vs Food”op tv.

Nee wacht.

Dat was het niet het toppunt. Dat was namelijk het moment dat ik niet raar werd aangekeken toen ik bij het ontbijt een pancake, waffle en 3 croissantjes op mijn bod serveerde.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter