De observeringen van Des:

21/05/2011 - 0 reacties
  • ik kan geen kado inpakken. Ik. Kan. Het. Gewoon. Niet. Ten eerste knip ik altijd een OF veel te groot kadopapier uit, of veel te klein. Te groot is nog op te lossen als ik 2 kadootjes heb, maar te klein betekent dat ik nog een stuk kadopapier uitpakken. Mijn kadootjes zien er daarom altijd uit als mislukte creaties van een kind van 4. Daarnaast heb ik altijd ruzie met plakband. Ik kan nooit het beginrandje vinden, kennen jullie dat ook? Woest agressief kan ik er van worden. En terwijl Badu met het rolletje plakband wou spelen, knipte ik hem ook nog eens bijna in z’n staart.
  • Over kadootjes inpakken gesproken: ik kan ook niet recht knippen. Nooit gekund ook. Ik kwam erachter toen ik 2 stukjes papier wou uitknippen. Langs de stippellijn (ja er stond verdorie ook nog eens zo’n lijntje met een schaartje bij!). En nog knipte ik scheef. Toen ik nog klein was knipte ik ook altijd de lelijkste poppetjes. Soms knipte ik rondjes uit, dat moesten dan geldmuntjes voorstellen, voor in mijn zelfgemaakte winkeltje. De rondjes waren nooit echt rond, eerder…vierkant oid.
  • Ik kan maar niet wennen aan de zakentripjes van LOML. Goed, ik heb Badu natuurlijk wel, maar die doet niet eens moeite om naar mijn verhalen luisteren, water drinken uit de wasbak vindt ie veel leuker.
  • Aan het begin van de week regende het, en ik ging voor de verandering met de auto naar werk. Waar ik normaal gesproken met de fiets wel ruim 30 minuten onderweg ben, was ik nu binnen 10 minuten op werk. Ik voelde me wel ontzettend slap, moe, lui, en pafferig. Ik was blij dat ik op de donderdag weer met de fiets naar werk kon. Want echt jongens: dat half uurtje beweging zorgt er wel voor dat ik stuk actiever ben op werk.
  • Over fietsen gesproken: ik moet hoognodig weer gaan sporten. Weet u mijn zwemstukjes nog? Oh men, dat waren nog eens goede tijden. Maar ik wil niet meer op zwemmen. Ik wil op….buikdansen. Ziet u het al voor u, ik ook niet. Of op Zumba, een realistischer doel. Of sporten bij mij op werk, onbeperkt, voor maar 10 eurie per maand.
  • Over werk gesproken: ik heb een half jaar verlenging in de pocket, OP contract van mijn werkgever (geen uitzendcontract). Das fijn: want hoger loon, betere arbeidsvoorwaarden waaronder: een fietsplan!! Wat ook echt nodig was, want mijn groene bloemetjesfiets valt zowat uit ellende uit elkaar.
  • Ik merk/hoor/lees dat sommigen het toch wel jammer vinden dat ze niet meer kunnen reageren. Dat snap ik wel een beetje lieverds. Ik vind nog steeds dat bloggen echt voor mezelf moet blijven. Hoeveel/wat/van wie je reacties krijgt moet volgens mij helemaal niet belangrijk zijn. Omdat ik natuurlijk ook niet de beroerdste niet ben, heb ik mijn comments weer aangezet. Alleen voor jullie. Want zo ben ik.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter