Lieve mama,

08/05/2011 - 0 reacties

ik vind je echt heel lief hoor, echt waar, maar ik vind het echt irritant dat je soms zo warrig bent. Dan ben je weer je sleutel kwijt, dan weer een pollepel (en vervolgens vraag je mij of ik weet waar het is. Ik woon niet meer thuis ma!), dan weer je oorbellen of een horloge.
Het is een tip hoor, maar misschien zou je eens je sleutels bij je sleutels bewaren, en sieraden bij sieraden? En niet in je jaszakken, want als ik die lange zwarte jas van je leen (mag ik die hebben trouwens? Bedankt!), dan vind ik van alles: snoepjes, papiertjes, bonnetjes, en altijd maar 1 oorbel.

Nog wat: je moet nu echt een keer goed gaan leren rijden. En ja, dat leer je dan maar met papa. Of met mij, want zoals je weet kan ik heel goed rijden. Het stuur neem je ook gewoon over mama, niet heel strakjes door je handen schuiven. Dat werkt niet.

Oh, kun je LOML ook zeggen dat ik het fijn vind om MINIMAAL 15 minuten op m’n rug¬†gekriebeld te worden, dat bij verkoudheid een ui op mijn nachtkastje helpt en dat hij best eens mijn hoofd mag masseren? Want nu ik samenwoon, mis ik dat namelijk wel. Net als de was opgevouwen op mijn bed terugvinden, samen koken (kun je mij uitleggen hoe ik die kleine roti kukus maak? IN MATEN AUB, en niet “een beetje van dit en een beetje van dat”), en met mijn hoofd op jouw schoot liggen en tv kijken.

Nou goed. Ik zie je vanmiddag wel. Een hele fijne moederdag gewenst, dat je maar heel lang een lieve en warrige moeder voor mij mag zijn.

Kusjes!!

ps. Ja, dit stukje is je enige kado. Je bent over 2 maanden ook jarig. Een aangezien ik vroeger ook nooit kadootjes kreeg voor Sinterklaas omdat ik 3 dagen daarna jarig was, geldt dat ook voor jou.
ps2. grapje.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter