Op de eerste dag

03/05/2011 - 0 reacties

bij ons thuis, was ik hem al kwijt. Overal zoeken naar een grijs staartje, maar nergens te vinden. Opeens staat hij achter mij.
Ik heb hem ook al laten vallen, niet wetende dat de regel dat katten altijd met beide poten op de grond vallen, alleen geldt vanaf een bepaalde leeftijd. Sorry Badu.

Ook heb ik het dubbele ontwormingspul in z’n bekje gespoten, want ik weet niet zo goed het verschil tussen pond, gram, en kilo’s. Maar hoe LOML het zegt “hij heeft nu in ieder geval geen wormen”.

Ik was ook vergeten de badkamerdeur dicht te doen nadat ik het doucheputje had ontstopt (met giftige korrels). Katten zijn gek op doucheputjes, wist u dat?

Mijn lievelingsspel met Badu is “bowlen”. Daarvoor heb je alleen een kat en gladde laminaat nodig. Misschien schoenendozen voor de pints.

Het aantal keren dat ik over Badu ben gestruikeld is niet te tellen, maar ik vind ergens ook dat het zijn eigen schuld is, want wie gaat nou tussen mijn voeten staan als ik een dansje doe.  

Verder heb ik zijn lievelingsmuisje opgezogen, dwing ik hem gerust voor de perfecte foto pose, en vind ik het leuk om zijn oortjes om te vouwen.

Kortom, lieve menschen, ik ben toe aan het moederschap.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter