Stel..

19/05/2011 - 0 reacties

hahahahaha

HAHAHAHAHA!

HAHAHAHAHAHAAHHA!!

Stel he jongens. Stel, hihihihi, ik was een ehhh, kuch, hele beroemde, laten we zeggen, ZANGERES. Echt heel beroemd. Beetje als Beyonce. Met heel veel verkochte cd’s, en op nr1. sta op de lijst van ”bestverdiendemooiezangeresjes”, en als ik mijn haar pimpelpaars met roze stippen verf doet iedereen mij na, en er wordt zelfs een tas naar mij genoemd (de “Des”, ontzettend hip), stel dus, stel dat ik zo beroemd was.

Dan is het laatste wat ik zou doen: vreemdgaan. Of: een s.e.x. (lezen hier ook kleine kindertjes mee?) filmpje maken. Of iemand ehh verkachten. Ik zeg maar wat.
Maar ik zou dat allemaal echt niet doen. Want ik denk dan, slim dat ik ben, dat iemand mijn telefoon kan stelen. Of mijn laptop. Of iemand kan mij chanteren voor hondertriljoenbiljoen euro’s.
Dan zou ik toch wel echt de sjakie zijn.

Ik vind het toch ontzettend raar dat de celebrities van nu niet zo slim zijn. Ik noem een David B, een Tiger W, een Martijn K, een Paris H en zoals we nu wel volop kunnen lezen, een Arnold S en Dominique S-K, ook wel bekend als Strauss Kahn.

En bij iedereen denk ik: lieve schat, wat dacht je nou zelf? Had Tiger W. nou echt niet gedacht dat de blonde bimbo op een dag wakker zou worden en zou denken: zeg eh, als ik mijn verhaal verkoop kan ik daar zeker goed van leven. En Arnold S, ex-gouvernour nog wel, je zou denken dat the Terminator eerlijkheid hoog in het vaandel had staan. Maar nee hoor, pas tig jaar later vertelt ie Maria S. de waarheid. En ook alleen maar omdat hij gechanteerd werd, anders had hij het waarschijnlijnlijk nooit eerlijk verteld.
En bij Strauss Kahn vraag ik mij echt af of het verstandig was om zo’n iemand tot directeur van het IMF te stellen. Iemand die een poging tot verkrachting doet mag al helemaal niet over geld beslissen.  

Ach ja. Was ik maar een super beroemde zangeres geweest. Dan had ik ze allemaal kunnen laten hoe het wel had gemoeten. En waren jullie allemaal heel hip geweest met paars haar, en een ‘Des’ om je arm.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter