Uit het leven van een doodnormale blogger:

20/05/2011 - 0 reacties

Om tot een uniek grappig stukje (of nee, ik bedoel: artikel natuurlijk) moet ik eerst inspiratie hebben. Inspiratie krijg ik overal uit. Uit grappige tweets bijvoorbeeld. Of uit grappige situaties. Soms verzin ik dingen. Niet alles op mijn blog hoeft echt gebeurd te zijn. Als ik bijvoorbeeld een stukje schrijf over dat ik op vakantie ben, kan dat bijvoorbeeld best eens niet waar zijn. Dan heb ik gewoon geen zin in jullie, kan best hoor.

Als ik dan een klein opzetje in mijn hoofd heb voor een artikel, schrijf ik wat steekwoorden op. Dat doe ik in mijn Blackberry of in mijn kleine Fifi Lapin notitieboekje. Die heb ik gekregen van mijn zusje, dus ik weet helaas de prijs niet, anders had ik de prijs natuurijk ook hier neergezet.

Vervolgens schrijf ik met die steekwoorden een stukje. Dat is een heel globaal stukje waarin niemand kan lezen wat ik bedoel want het staat vol van de taal en spelfouten. Daarna schrijf ik het stukje in het net. Ik probeer zoveel taal en spelfouten eruit te halen, maar zoals jullie weten ben ik daar best een kneus in. Dus voor de taalpuristen onder ons: sorry. Als het stukje (sorry ARTIKEL) klaar is, dan zet ik het online.

Als ik het online zet laat ik het ook even op Facebook en Twitter weten. Dan zet ik op Twitter bijvoorbeeld:”nieuw artikel van een hardwerkende blogger online!”.
Soms reageren mensen daarop. Dan vinden ze dat ik doe alsof ik belangrijk ben. Maar dan denk ik: ja hallo, ik werk wel harder dan de meeste bloggers onder ons hoor!

Ik maak soms ook wel foto’s bij mijn blog. Dan pak ik mijn roze Super Moderne Sony Digitale Camera type 3,422 en maak ik foto’s. Met flits en zonder flits, want daar zit een heel verschil in.

Om een blogger te zijn heb je het dus vaak ook heel erg druk. Allemaal afspraken met vriendinnen, dagjes uit naar Amsterdam, vakanties, boeken lezen, tv kijken, gesprekken voeren, het is allemaal nodig om inspiratie te krijgen voor mijn blog.

Oh ik ben zo blij met mijn doodnormale blog.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter