Voordat ik doodga wil ik in ieder geval;

05/05/2011 - 0 reacties

1)mijn record van 30 stoofpeertjes achter elkaar eten verbeteren, 2)in 1x goed achteruit in parkeren, en 3) een stewardess pakje aandoen.

Vandaag, lieve menschen, gaan we het hebben over punt 2. Ik heb mijn rijbewijs in 3x gehaald, MAAR ter verdediging van mijn kant, de eerste 2 keren had ik dezelfde examinator.

En niet om het 1 of ander, nou eigenlijk wel om die ander, maar die examinator was een klootzak. Ik hoorde later via via dat hij zelfs niet meer mocht examineren. De 2 ingrepen en de fietser die ik bijna aanreed bij het examen was dus NIET, ik herhaal NIET mijn schuld.

De derde keer had ik een examinator die zei gek te zijn op Indonesië. Gek op het land, de mensen, het eten, de gastvrijheid.
In de pocket.

Ik kan dus best aardig rijden, al zeg ik het zelf. Ik durf flink snelheid te geven (er schijnen nog steeds vrouwen die dat eng vinden, ik noem geen namen mijnmoedereenmijntantes), en ik twijfel niet niet of ik wel of niet voorrang heb (bij twijfel heb ik gewoon voorrang. Punt).

Alleen dat inparkeren he jongens, dat is niet helemaal hoe het moet. Dus was ik laatst weer eens bij papa en vroeg ik om een lesje achteruit inparkeren.

(ik zou nu graag uit willen leggen waarom LOML mij niet uit kan/mag uitleggen hoe ik moet in parkeren. Maar lieve menschen: ik praat graag louter positief over LOML, dus).

Het lesje inparkeren met papa ging zo: “eerst de auto beetje goed zetten. In de spiegel kijken, Des. Pelan pelan*. Rustig rijden. Kijk in de spiegel. IN DE SPIEGEL KIJKEN. Ook in de achteruitspiegel. Je kijkt niet Des, JE KIJKT NIET, goed kijken, pas op, ik zie een kat daar, nee wacht even, ja nu is de kat weg, nou nog een keer. Stuur draaien, nog meer draaien, ja nog meer toch, hoe toch, je ziet niet dat auto scheef is toch zo, ok nog een keer. Draaien, kijken, goed kijken, zo is de auto weer scheef Des, je voel toch wanneer is auto scheef, nee dat maakt niet uit dat dit een grotere auto is dan jij gewend ben, flauwekul, nog een keer. Waarom word je nou boos, je hoeft niet te schreeuwen, stap nou weer in de auto..”

Dus jongens, wie iemand kent met een zachtere lesmethode, ik hoor het graag.

*rustig aan doen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter