Wat ik dus nog wou zeggen is dus..

22/05/2011 - 0 reacties

ik vertrek morgen naar Parijs. Alleen. En niet eens om te shoppen, nee nee.
(Ok, ok, goed klein beetje dan).

Maar ik ga vooral veel museums zien. Op het lijsTje staan Musee d’Orsay, Musee Picasso, L’orangerie, Marmottan, Dali, Monumenta en Maison Europeenne de la photographie. 

Verder wil ik liggen in het parc Montsouris, ik wil naar restaurant le 404 (schijnt erg lekker zijn) ik wil de lekkerste crepe van Parijs eten, en als we toch bezig zijn: ook het lekkerste broodje kebab.

Er staan welgeteld 4 pattiseries op het lijstje, samen met 2 cupcakewinkeltjes, 3 ijswinkeltjes, 1 theeza(a)kje (haha) en macarons schijn je niet alleen bij Ladurée te kunnen halen maar ook bij Pierre Herme.

Mocht u ook naar Parijs gaan dan adviseer ik u voor tips de blogs van Gobblefunk of Out in Paris te lezen.

Tot die tijd: au revoir mon poppedijntjes!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter