Dingen die ik niet snap al dan niet man gerelateerd:

24/06/2011 - 0 reacties
  • mannen die in auto’s (vaak een Golf) rijden met harde muziek. KEIHARDE MUZIEK. En dan beide ramen open (er zit niemand op de passagierstoel), en scheef zitten. En 1 handje op het stuur. Nou goed, dat kan nog, want ik rij ook zo. Als het op de donderavond is, ok dan snap ik het nog. Zaterdagavond in de stad zo rijden, a la. Maar op de woensdagochtend om 7.30 uur!!??? Ik snap niet wat daar de meerwaarde van is. Wat. Een. Afknapper.
  • Deze week heb ik 3-naar-zuur-ruikende-was mannen ehh geroken. Lieve mannen. Droog je was eerst goed, alvorens je het gaat dragen. Heb je echt geen shirt meer te dragen? TIJD OM NIEUWE KLEREN TE KOPEN!
  • De luipaardprint. BIJ SCHOENEN VAN MANNEN!
  • De Marlies Dekkers/Sapph beha. Bij mij op werk zie ik een vrouw al 2 (TWEE)weken lang met de wel bekende touwtjes lopen.
  • De Aldi die na 1600 uur 1 kassa opendoet. Bij de Aldi bij mij in de buurt staat regelmatig een rij tot aan de andere kant van de winkel. Nee, ik maak geen grap dit keer.
  • The Bachelor. En waarom er vrouwen voor hem vechten. Zelfs met een plastic zak eroverheen hoef ik em niet. Ik heb natuurlijk ook al een mooie kop thuis zitten, maar toch.
  • De ouders van Britt. Of de ouders van ohohchersotirol. Of de ouders van deelnemers van talentenjachten die finaal de grond in worden geboord op tv. Lieve ouders, waar zijn jullie?
  • Over ouders gesproken: in hemelsnaam, kan er iemand een serieus woordje met de moeder van dit meisje spreken?

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter