Ik kreeg laatst een email van mijn pa:

05/06/2011 - 0 reacties

my spending habits ruined my credit I needed a quick and easy solution finding this was the greatest thing thats ever happened!!
http://www.tringadesign.com.mk//JamesStewart85.html now I can afford season tickets
did you know there was internet money like this?

Van zijn Yahoo mailadres. Want jawel, mijn vader moet op 1 of andere manier overal emailadressen aanmaken. Waarvan hij een maand later van geen enkel emailadres de inlognaam nog weet. Laatst zei hij “Live..Live…heb ik al email bij Live, Des? Ik moet maar even aanmaken, regel je dat voor papa, Des?”.

Ik begin er niet meer aan. Het begon bij Hotmail met dharma_pontianak@hotmail.com, toen vergat hij daarvan de inlognaam dus maakte hij dharma_1956@hotmail.com, vervolgens nam hij bij Yahoo blelis_dharma_1956@yahoo.com en “voor de zekerheid” ook dharma_blelis_123@yahoo.com.
Ik vroeg hem waarom hij de 123 erachter had gezet, volgens hem was dat “extra veilig”. Nou zo veilig bleek dat emailadres niet te zijn aangezien ik bovenstaande virusmail van hem kreeg. Daar belde ik hem maar even over op. 

Ik vertelde hem dat ik een virusmail van hem kreeg.
“Ja, ik snap niet, allemaal mensen zeuren tegen mij dat ik mail stuur, ik stuur niet eens! Ik heb niet eens een email!”.
“Je hebt niet eens een email?”
“Nee! Ik ben die van inlognaam van Hotmail weer vergeten, lupah, ik weet niet meer, dus ik moet weer nieuwe aanmaken”.
“Het is niet van Hotmail pa. Yahoo”.
“Yahoo….ya-hoo…even denken….yahoo…..heb ik daar al emailadres dan?”.
“Dat weet ik niet pa. Je hebt overal emailadressen. En je gebruikt ze niet eens”
“Jawel! Ik gebruik wel! Voor….voor…ehh..abonnemen enzo”.
“Zal ik maar eentje bij Gmail voor je aanmaken dan?”
“Ja..toe maar…even denken..toe maar Dharma laag streepje Blelis…en dan 456 erachter. Voor extra veiligheid”.

 Dus nu weten jullie waar jullie de fanmail heen kunnen sturen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter