Soms wou ik dat ik

28/06/2011 - 0 reacties

op een dag wakker werd en dacht: oh men, hardlopen is echt de vette shit. Dat ik vervolgens tegen iedereen kon zeggen:”jongens, jullie moeten hardlopen, dat is zo heerlijk en je raakt er helemaal aan verslaafd aan”.

Met andere woorden: ik zoek een sport.

Want ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik heb nog geen sport gevonden waarvan ik dacht: hier wil ik mijn heerlijke bank wel voor opgeven. 

Zo had ik vorig jaar weliswaar een seizoensabo zwemmen, maar daar ben ik nu te laat voor. Daarnaast vind ik baantjes zwemmen maar een beetje gewoontjes. En ik, dat wisten jullie vast al, ben alles behalve gewoontjes *kuch*. Het feit dat de puntjes van mijn haren nog droger dan een bos stro werden hielp ook niet echt mee.

Ik zoek dus een leuke sport. Want ik ken Des. Zodra ik 1x niet ga, is het hek van de dam en ga ik nooit meer. En ondertussen wordt er wel gewoon 40 euro elke maand van mijn rekening afgeschreven. Want natuurlijk ben ik veel te lui om ook maar even een briefje te schrijven en de boel af te zeggen.
(Tussen ons gesproken: ik vind dat bij 2x niet sporten, de sportschool dan zelf de mogelijkheid heeft de abonnement op te zeggen. Noem het een stukje klantvriendelijkheid).

Dus 1. het moet leuk zijn. En 2. het moet niet te duur zijn. Dus buikdansen valt af. Ik moet niet in slaap vallen, dus yoga valt ook af. Ook moeten er geen ingewikkelde apparaten bij zitten, dus pilates valt af, en fitness ook. Dit laatste is omdat ik altijd veel te bang ben om een loopbandmomentje te krijgen (zou echt iets voor mij zijn).

Al met al: ik had gisteren een proeflesje aquazumba. Een zwembadje vol met mensen, waaronder ook veel mannen. En waar ik eerst dacht dat het een beetje spetteren in het water is, kom ik daar nu op terug. Want menohmen, wat is het zwaar.

En het was vast ook wel leuk geweest; mits ik mijn bikini niet andersom aanhad. Maar das dan weer voer voor een ander stukje.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter