LOML’s leukste ding om te doen is een foto van mij maken terwijl ik heel chagerijnig kijk. Die

26/10/2011 - 0 reacties

LOML’s leukste ding om te doen is een foto van mij maken terwijl ik heel chagerijnig kijk.

Die chagerijnige blik kan verschillende oorzaken hebben (waarbij het feit dat LOML dan zegt: “wacht, je kijkt nu zo sexy, daar moet ik een foto van maken” op nr 1. staat), maar het heeft vaak te maken met het feit dat ik trek heb/honger heb/geen eten krijg/het te lang duurt voordat mijn eten geserveerd wordt/het eten niet goed is.

Dat vindt LOML dan leuk. Vervolgens stuurt hij de foto’s door naar mijn vriendinnen met de tekst “kijk eens hoe moeilijk ik het met jullie BF heb”.

Nou ik vind er niets grapigs aan. Niet dat hij een foto van mij maakt waar ik met killing eyes inclusief onderkin naar hem kijk. Ook niet dat ik er ook maar iets grappigs aan vind als er iets mis is met mijn eten.

Misschien dat u onder een grote steen lag, maar ik ben nogal gek op eten.  Ik moet ook altijd iets te eten hebben. Ik hoef het niet perse te eten, maar op werk bij mijn bureau zit wel een verse stash koekjes in mijn la. Gewoon, voor de zekerheid.

En als ik dus geen eten heb, dan gebeurt er iets in mijn suiker en bloed en mijn hersens enzo:, en ja, dan kan ik nogal bitchy worden. Kan ik niets aan doen. Zit gewoon in m’n lichaam, zo heeft de lieve Here mij gemaakt.

Als ik te lang op eten moet wachten kan ik de ober met gemak doden met mijn ogen. Als het eten niet lekker is vervloek ik de kok, en als ik geen eten mee heb genomen naar werk/onderweg/op de fiets/in de trein is het mijn eigen schuld
(wat dan heel dom is, en eigenlijk nooit gebeurd).
(overigens ben ik wel heel goed om de schuld af te schuiven op iemand anders. LOML bijvoorbeeld. “jij hebt mij afgeleid, EN NU HEB IK GEEN ETEN EN BEN IK CHAGERIJNIG, door JOU!”).

Maar ik weet nu dat ik gewoon iets met die woede moet doen. Ik heb namelijk het beste programma ever ontdekt: Man vs Food. Presentator Adam gaat langs vele Amerikaanse steden waar hij de lekkerste broodjes/hamburgers proeft. Ook gaat hij altijd een strijd aan om bijvoorbeeld een mega burger binnen 30 minuten te eten.

Nu weet ik dus wat mijn droomjob is. Presentatrice worden van Woman vs Food. Ik at namelijk ooit 12 stoofpeertjes achter elkaar. Dat zegt genoeg.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter