Over 22 dagen ben ik jarig. Dan wordt ik alweer 25 28 jaar. Dat dat weer een stap dicht bij de

18/11/2011 - 0 reacties

Over 22 dagen ben ik jarig. Dan wordt ik alweer 25 28 jaar. Dat dat weer een stap dicht bij de 30 is vergeten we voor het gemak maar even. Want dat leeftijd is niet meer dan een nummer is al net zo’n doddoener als geld maakt niet gelukkig.

Kadootjes maken deze kleine pijn gelukkig goed. Want ik ben gek op verjaardagen, en al helemaal als die van mezelf is. Want er is maar 1 dag in je leven waar je gewoon zomaar van iedereen kadootjes kan krijgen. En mag vragen. Want zo hoort dat. Ik trakteer op eten, en wie de eer heeft om uitgenodigd te worden op mijn verjaardag moet dus met kadootjes komen. Moet, dat leest u goed ja. Ik zal nooit zeggen “ach nee joh, natuurlijk hoef ik niets voor mijn verjaardag, als je maar komt! Dat is tenslotte het belangrijkste”.

Pff, ik weet niet wie die dooddoener heeft verzonnen, maar dat is natuurlijk helemaal niet het belangrijkste. Het Kadootje. Dat is het belangrijkste. En het interesseert mij geen reet of dat een zelfgemaakt kaartje is of een Subwaybroodje, als je maar met iets komt. Al heb ik natuurlijk liever iets wat ik echt wil.

Ja, want zo ben ik dus ook. Vraag je aan mij: wat wil je voor je verjaardag, dan ga ik nadenken. Wat heb ik nodig? Wat mis ik nog? En ja, dat kan soms wasmiddel zijn. Of chocolaatjes. Of schoenen, tis maar net hoe leuk ik je vind of hoe dicht je mij nastaat.

Want aan een kennis vraag ik natuurlijk niet een duur kadootje. Maar van mijn ouders weer wel. En ik vind dat LOML ook best diep in de buidel mag tasten. Dus. Weet je dat ook even. Als ik je vraag om iets duurs, dan betekent het alleen maar dat ik echt echt heel veel van je houd.

Hierbij: mijn verlanglijstje. En lieve Sinterklaas, mocht u dit ook lezen, u mag er ook gebruik van maken:

 • de short chestnut Uggs in maat 37. En nee, we gaan hier geen discussie houden of ze al dan niet lelijk zijn.
 • een muts met berenoortjes (of eentje met kattenoren, die heb ik nog niet gevonden).
 • aangezien ik ga beginnen met joggen, een joggingbroek. En een jasje. Als het kan uit de Stella Mccartney lijn van Adidas.
 • een stopwatch.
 • dit geurtje van Philisophy.
 • ik ga natuurlijk wel hip hardlopen. Dus ik vind de roze sportschoen van Nike nog steeds bloedlelijk, maar hij is in ieder geval roze.
 • laarzen bij de Sacha, heb ik helaas geen plaatje van, maar ik voel me absoluut niet te beroerd met je mee de stad in te gaan.
 • ik vind deze Hello Kitty Hoodie geweldig. Gaan we hier een discussie houden of Helly Kitty nog wel hip is? Nee. Goed zo.
 • ik vind de Blythe poppen zo schattig (mijn nicht O. vindt ze bloedeng), maar wel duur. Dus wie koopt ze voor me?
   

Verder kan je mij heel blij maken met:

 • een massagebon. Of saunabon;
 • home scents bij puresoap.nl;
 • brandnetelthee;
 • een kadobon van de Lush;
 • Vitaminepillen (ze zijn op en ik vind ze te lui om ze zelf te kopen. Dus het hangt van jullie af of ik mijn vitamientjes wel binnenkrijg. Dat willen jullie toch niet op jullie geweten hebben?)
 • een eigen website en dus ook lay out 🙂 🙂 🙂
 • dekbedovertrek (tip: de Aldi)
 •  en doe dan ook meteen wat hoeslakens (tip: de Action);
 • Xenos heeft leuke koekjestrommels;
 • En ik wil nog ooit creme brulee leren maken, maar dan heb ik wel een brandertje nodig;
 • ik ben tijdens mijn verhuizing mijn nagelvijl kwijt geraakt;
 • ik wil gezonder eten, dus ik wil smoothies maken. Een blender kost maar 10 euro bij de Blokker, maar als je die voor me koopt, wil je dan ook meteen fruit erbij halen? Dank!
 • Adidaschillpak, aangezien ik zo stom was om in die van mij te verven;
 • fijne pantoffels als hierboven;
 • een dikke vette snel intrekkende handcreme;
 • de chocolaatjes van Merci;
 • wasverzachter;
 • en oh,tenslotte zoek ik nog zo’n sjaal waar ook een capusjon aan hangt.

Maar vooruit; tegen een dikke warme knuffel zeg ik ook geen nee.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter