Nou stelletje vreetzakken

30/12/2011 - 0 reacties

Klaar met de kerstdinnertjes? Je relatie aan het herstellen rond het eeuwige “ja maar eerste kerstdag zijn we bij mijn ouders, want 2e kerstdag dan kan de vriend van mijn zusje niet, ja maar waarom zijn jouw ouders ook gescheiden” gezeik? Inmiddels al een kerstpakket gekregen met de zoveelste pak pasta of onnodige saladedressing-mixer?(ja die bestaan).

Mooi zo. Dan gaan we nu naar mijn op derde na lievelingsfeest van het jaar: oud&nieuw.

Want o&n betekent of je opdoffen voor 1 of ander feest met een thema (“iets met de crisis”) of in mijn geval: lekker met je joggingbroek en warme sokken op de bank bij je ouders.
En o&n betekent natuurlijk ook: terugkijken maar ook vooruit kijken.

Daarom mijn lijstje van 2011&2012:

Wat ik in ieder geval volgend jaar niet hoop te doen, maar er wel een grote kans bestaat dat ik het wel doe, want he, zo ben ik nou eenmaal, ik kan er ook niets aan doen:

 • tierend, vloekend, bijna met armen zwaaiend fietsend door de stad alleen omdat ik snel thuis wil zijn. Take it easy peasy, lemon squeesy, Des;
 • een deuk in de auto van LOML rijden (is al 3x gebeurd dit jaar, waarvan 2 overigens niet mijn schuld was, al zijn de meningen daarover verdeeld)
 • langs ramen joggen en dan naar mezelf kijken en dus bijna tegen iemand aanbotsen
 • onnodig geld uitgeven aan..eh…alles wat onnodig is.
 • mijn haar bij een andere kapper laten knippen. Ik heb dat laatst gedaan en mijn kapsel was voor 1 week zo verpest dat ik geneigd was om em op te zoeken en hem levend aan Badu te voeren. Ik ben weer naar mijn vaste kapper gegaan (Anna uit Zweden, Iloveher), en zij heeft de perfecte bob geknipt.

Maar wat wil ik dan wel doen in 2012:

 • op stip op nummer1: nog meer van mezelf houden
 • ik wil blijven joggen. Nooit gedacht dat ik, jogginghater nr1, joggen leuk zou vinden. En dat komt allemaal door jullie geweldige tips <3.
 •  k wil nog meer leuke stukjes blijven schrijven. Vanaf januari ga ik elke week iets schrijven op ilikegroningen.nl en elke maand op een “ander nog zeer geheim project”. En op mijn eigen blog hoop ik minimaal 3 stukjes in de week te kunnen schrijven. En zelfs op mijn eigen domein nog wel (jaja, het gaat dan echt gebeuren!!).
 • Ik heb mijn comments weer aangedaan dit jaar. Beste beslissing ever. Die laat ik dus aanstaan in 2012 want jullie feedback en de liefste/grappigste comments kunnen mijn dag helemaal maken.
 • Ik wil thuis meer rokjes en kniekousen dragen. Kennen jullie dat? Dat je thuis meteen je joggingbroek aantrekt? Terwijl je ook best comfy  kunt kleden met sexy kleren. Doe ik meteen mezelf een plezier, maar LOML vast ook.
 • Ik wil meer op hoge hakken lopen (ik blijf hoop houden).
 • Ik wil gezonder blijven eten. Ik eet tussen de middag doordeweeks nog steeds geen brood. Ik eet meer groente. Het enige wat ik nu aan moet aanpakken is meer vis en minder vlees.
 • In 2012 wil ik mijn derde tattoo laten zetten. Ik twijfel nog over de naam van Josep Guardiola op de binnenkant van mijn pols of 2 kattenpootjes op mijn decollete. Grapje.
 • In 2012 verwelkom ik mijn tweede! En met tweede bedoel ik natuurlijk: kat. Want Badu krijgt er een brotha van de same motha bij. En hij gaat heten: Totorro!

En voor jullie schatjes, mijn liefste internetchickes: jullie zijn de allerbeste. Keep those sweet comments coming :). Ik wens jullie voor 2012 een mooi jaar waar in ieder geval 1 doel op je lijst zal uitkomen. Houd net zoveel van jezelf als van je medemens. Koop een grote pot bodylotion, smeer jezelf dagelijks in, knijp in dat extra vetrandje en onthoud: geen vrouw is ooit gestorven aan cellulites.

KUSJES!

(*kuch*ps. check winactie nog hieronder*kuch*)

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter