Wat ik denk wat Badu denkt: Als hij de keuken binnenkomt:“Wat zal ik hier eens gaan doen…

20/12/2011 - 0 reacties

Wat ik denk wat Badu denkt:

Als hij de keuken binnenkomt:
“Wat zal ik hier eens gaan doen…”

Als hij op tafel springt:
“Is hier ergens eten? Eten. Ik ruik eten. Wacht….een magazine…Linda? Fock off met die Linda. Ik ga lekker op haar hoofd zitten. Nee weet je wat. Ik ga hier op haar zitten, en mezelf lekker schoonlikken. Zo. Goed voor die Linda”.

Als hij op het aanrecht springt:
“Wat is hier te vinden…even ruiken..gadver..wat is dit..even m’n pootje erin stoppen….water! Het is water! Ik hou van water!! Ik ga dit eens lekker opdrinken”.

Als zijn eten op is en hij mij aankijkt:
“Hallo! Kijk dan! Mijn bordje is toch leeg! Bijvullen, schiet op!”

Als hij op mijn bed ligt te slapen en ik de kamer binnenkom:
“WTF moet zij hier in mijn slaapkamer”.

Als hij wordt opgetild:
“LAAT ME LOS! LAAT ME LOS! NEE GEEN KUSJES! LAAT ME LOS! NEE NIET M’N POOOTJES VASTHOUDEN, DAT KIETELT! DAT KIETELT!! HELP! HELP!”

Als hij de badkamer binnenkomt en meteen het bad inspringt;
“Water? Please? Wil je het water laten lopen, please, ik heb dorst, please, water? Ik laat geen haren achter in bad, ik beloof het”

Als hij in de wastafel springt in de badkamer:
“ahh, dit is leuk, zo’n vierkante wasbak. Jeetje, ik kan er gewoon helemaal in liggen. Weet je wat. Ik doe het gewoon! En ik doe gewoon m’n ogen dicht. Als ze zegt “Badu eruit” dan doe ik gewoon net alsof ik haar niet hoor”

Op de trap:
“Woehoeiiiii! Dit is leuk! Allemaal treden! En wat hoort dat grappig als ik er overheen loop! Ik ga naar boven en weer naar beneden. En weer naar boven, en weer naar beneden!! Leukk!!”

Als hij een mug ziet:
“Dood. Moet. Dood. Concentratie. Volle concentratie, Badu, kom op…rustig..ja…nog eventjes.hij blijft stil..ja……SPRING!”

Als ik tegen hem praat:
“Ik zweer het, ik heb geen idee wat ze lult. Met dat hoge belachelijke piepstemmetje. Maar ik doe maar net alsof ik haar begrijp. Gewoon even met m’n ogen knipperen zo af en toe”.

Als hij aan de bank krabt:
Krabben, krabben. IK MOET KRABBEN, KRABBEN, KRABBEN, MOET MOET, MOET AAN BANK KRABBEN, MOET!”

Midden in de nacht, als ik slaap;
Woehoeeeoii, een groot bed. Lekker op springen. Met m’n muis spelen. Wat doet ze hier nou weer. Even ruiken wie het is. Lekker over haar hoofd heen lopen”.

Als ik wegga:
“even zielig kijken. Dan denkt ze vast dat ik het erg vind dat ze weggaat. Maar ik nodig straks gewoon m’n kattenmatties uit. Gnagnagna. Party! Lekker bank krabben. En lekker op het aanrecht kijken wat ze misschien heeft achtergelaten. Blijf zielig kijken, tot ze de deur achter haar dicht doet”.

Beetje gejat van Rox. Moet kunnen. Toch lieverd?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter