Des is (nog) geen bridezilla

28/02/2012 - 37 reacties

Ik weet niet wat er gebeurd is vorige week maar opeens werd ik wakker met een lip van formaat Angelina Jolie meets Lara Flyn Boyle, en dan niet op een positieve manier.
Ik zou nu kunnen zeggen: kijk maar naar deze foto.

Β Maar dat doe ik jullie niet aan.

In de binnenkant van m’n lip voel ik de hele tijd een bolletje. Alsof ik gebokst heb oid. Maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb helemaal niets gedaan. Ik ben gewoon, zoals elke bruid in spe me gaan stressen om de zakdoekjes die er wel genoeg zullen zijn. Om de juiste kleur van mijn bruidsboeket, moeten dat nou rode rozen zijn, of witte of zal ik toch lila bloemen nemen. En of er iemand wel klaar staat om de gasten te ontvangen. Want straks komen de gasten en dan denken ze: ehh jongens, waarom word ik niet opgevangen hier? En of het zaaltje op wel tijd schoon is. Welke bus haarlak ik moet gebruiken is dat strong, medium of toch extra strong. Hoeveel haarspeldjes moet ik kopen, zal ik maar meteen een doos aanvragen bij de Hennes. Of de imam wel goed Nederlands spreekt, want als mijn vader zegt “hij spreekt net zo goed Nederlands als ik” dan is dat geen geruststelling. Ik moet nog getuigen regelen, en de kopieeen van hun paspoorten, afspraken om in ondertrouw te gaan, ringen die geregeld moeten worden, welke ring wil ik; witgoud of zilver of middengoud, met diamant, maar niet zo duur want die aanslag waterschapsbelastingen moet ik ook nog betalen, en moet ik nou wel met LOML trouwen want verdorie laatst deed ie de placemets weer op een andere plek, dacht J-Lo ook niet 3x dat ze met de ware trouwde, nou kijk waar dat is gekomen, maar wacht eens, stel nou dat LOML niet meer met MIJ wil trouwen, dat is natuurlijk ook goed mogelijk, nee dat kan nooit, en shit, de jurk, is de jurk nog wel goed, straks zit er opeens een scheur in of nog erger: is ie verdwenen, meegenomen door kaboutertjes en heb ik geen jurk en sta ik daar in m’n nakie, en mijn schoenen, ik moet nog schoenen, mijn haar, straks valt het uit elkaar, en is de bus haarlak extra strong toch niet goed genoeg en…

Β ik moet even adem halen geloof ik.
En heeft iemand tips tegen een opgezette lip?

Vorige post Volgende post

37 reacties

 • Reageer Leila 28/02/2012

  Dokter!

  • Reageer Des 29/02/2012

   ik durf niet!

 • Reageer Ashley 28/02/2012

  Ik vind het echt ZO LEUK dat jullie gaan trouwen Des! Gefeliciteerd! En ik hoop dat je lip op de grote dag weer geslonken is tot normaal formaat, maar ik weet zeker dat je er vast prachtig uit zult zien in je bruidsjurk (of kebaya). Oh en ik hoop dat je stiekem ook wel een beetje kunt genieten van de voorbereidingen, al kan ik me voorstellen dat het veel stress op kan leveren. Is er iemand die je bij alles helpt? Je moeder en zusje bv.?

  • Reageer Des 29/02/2012

   aww, lief van je Ashley! Ja, ik heb heel veel hulp hoor. Mijn ouders regelen de hele islamitische bruiloft, mijn schoonouders het vrouwenfeest, en alleen het grote bruidsfeest moet ik zelf regelen. dus eigenlijk. ben ik een aansteller

 • Reageer Roxanne 28/02/2012

  Haha heerlijk! Het komt vast allemaal goed lieve Des!! En je wordt een prachtige bruid.

  • Reageer Des 29/02/2012

   geen twijfel over mogelijk

 • Reageer ioon 28/02/2012

  Kaasschaaf helpt vast wel tegen een te dikke lip. πŸ˜›
  Ontspannen misschien ook wel…

  • Reageer Des 29/02/2012

   ik moet gewoon lekker in bad liggen

   • Reageer ioon 06/03/2012

    In bad liggen moet altijd, kan altijd en is altijd goed voor je. Met of zonder dikke lip. πŸ˜‰

 • Reageer Nicolle 28/02/2012

  HAHAHAAHAHAHA, geweldig stukje weer liefie!!! You will be the most gorgeous bride!!! <3

  • Reageer Des 29/02/2012

   ehh duhhh!!

 • Reageer Dina 28/02/2012

  Er zijn van die speciale verkoelende zalfjes voor bultjes in je gezicht/op je lip, dan ben je er zomaar van af.
  Of misschien niet stressen, dat werkt ook πŸ™‚

  • Reageer Des 29/02/2012

   ik moet gewoon goed verwend worden.
   met kadootjes
   van loml

 • Reageer Madelon 28/02/2012

  Hahaha je gaat iedereen keihard versteld staan hoor op je wedding day met je looks, gaat helemaal goed komen πŸ˜‰

 • Reageer Marlous 28/02/2012

  adem in, adem uit..
  komt allemaal wel goed.
  ijs misschien tegen de zwelling? of heel veel kussen.

  succes met alle voorbereidingen, ben zo benieuwd!

  • Reageer Des 29/02/2012

   dankje marlous!

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 28/02/2012

  Idd, keep it calm en blijf adem halen! GENIET! Die dikke lip is straks vast verdwenen en je bruiloft wordt fantastisch, dat voel ik aan mijn water! Oooh en had ik al gezegd HOE leuk ik het vind dat je gaat trouwen?? Ik hoop op foto’s op je blog!

  • Reageer Des 29/02/2012

   dankje! ik zal waarschijnlijk geen foto’s op mn blog plaatsen maar je mag me toevoegen op FB (als je zelf wilt natuurlijk) daar zal ik wel wat foto’s zetten

 • Reageer Carmen 28/02/2012

  Jaaaaa foto’s!! (van je bruiloft dan hΓ¨, niet per se van je lip). X

  • Reageer Des 29/02/2012

   komen er vast wel aan op fb!

 • Reageer Nathalie 28/02/2012

  Aaaah, adem in en adem uit… en dat dan zo’n x aantal keer per minuut liefst πŸ˜‰
  Zo’n bolletje in mijn lip heb ik ook wel eens: Vooral niet aan frunikken! Ik zit er dan de heel dag met mijn tong en tanden langs te friemelen en dat maakt het alleen maar erger. Als je er gewoon vanaf blijft verdwijnt dat onding heel snel weer.

  • Reageer Des 29/02/2012

   dat doe ik dus ook! hele tijd aan zitten!

 • Reageer Rianne 28/02/2012

  Dat bolletje in je mond klinkt naar een opgezwollen speekselklier. Niet aan frunniken, mee spelen of wat dan ook. Geen huis, tuin en keukenmiddeltjes gaan smeren want voor je het weet wordt het erger.
  Rustig blijven ademhhalen. Is het vrijdag niet minder als de wiederweerga naar de huisarts.

  En verder: lekker stressen want dat hoort er bij een bruid in spe gewoon bij.

  • Reageer Des 29/02/2012

   ja, he he, jij hebt het door! lekker stressen, hoort erbij πŸ™‚

 • Reageer Tam 28/02/2012

  Elke dag na 21.00 s avonds niks meer doen, je gaat dan poging doen tot ontspannen zodat je een heldere geest krijgt de volgende dag en er op vertrouwen dat je op die dag snel kan handelen en nadenken. Ik klink als een juffie nou, tja wat wil je.. haha maar echt meissie, bewaar ook de rust anders blijft het uit je lichaam komen op plekken die je niet wil, waarschijnlijk je gezicht want dat is het meest confronterend.

  knuffie and you will smell them all a poopie and will look gorgeous

  • Reageer Des 29/02/2012

   thanks beeb!

 • Reageer nathalie 28/02/2012

  Ahhhhh spannend Des! En die lip komt vast helemaal goed!

  • Reageer Des 29/02/2012

   tis waarschijnlijk zo’n stomme koortslip!

 • Reageer Myrthe 28/02/2012

  Hahaha ik hou van deze opsomming. En Heel! Erg! Leuk! dat je gaat trouwen, ik stuur je mentale steun bij alles nog regelen!

  • Reageer Des 29/02/2012

   dankje lieve Myrthe!

 • Reageer Eline 28/02/2012

  Zoals een paar anderen al zeiden: adem in, adem uit! Probeer er ook lekker van te genieten πŸ™‚ En wat die lip betreft: anders even naar de dokter gaan!

  • Reageer Des 29/02/2012

   nou tis waarschijnlijk zo’n stomme koortslip πŸ™

 • Reageer Tara - KittehsCupcakes 29/02/2012

  suuuuper spannend maar vooral heel erg leuk!! Probeer er niet aan te zitten en ga voor de zekerheid langs de dokter? Hmmm!! Super leuk dat je gaat trouwen πŸ˜€ Ik wens je al het geluk toe πŸ˜‰

  • Reageer Des 29/02/2012

   dankjewel, lieve Tara!

 • Reageer Saskia 29/02/2012

  Oh ik denk dat als de grote dag voor ons eraan komt dat ik dat ook allemaal denk… Heel veel succes met je lip. Is het nu na een dag al minder of niet? Heb helaas geen tips voor je.

 • Reageer emily 02/03/2012

  Adem in, en adem uit. Alles komt goed. Hoe is het nu met je lippen?

 • Laat een reactie achter