Ik houd van mezelf want;

15/02/2012 - 14 reacties

mijn smoeltje / mijn stijle haren waar ik elke ochtend niets aan hoeft te doen (het valt toch sluik neer) / mijn huidskleur / het nagelbed van mijn nagels / pianovingers / de 5 moedervlekjes ย op mijn linkerarm / ik krijg snel plaatsvervangende schaamte / ik spreek oudere mensen altijd aan met u / als ik iets echt wil dan ga ik ervoor / als ik sport doe ik dat zoveel mogelijk * / ik eet al 3 maanden erg gezond / ik kan heel snel boeken lezen / ik heb geen last van wagenziekte / ik ben niet moeilijk met eten / ik ben best grappig* / ik durf felle kleurtjes te dragen / ik maak de lekkerste tosti / ik zorg zeer goed voor mijn gasten / ik heb een eigen taaltje met Badu&Totoro en schaam me niet om dat ook in het openbaar te spreken / soms ben ik jaloers op anderen maar ik weet dat heel snel* om te zetten dat ik het wel iemand gun / ik kan oprecht blij zijn voor celebrities* / de stukjes die ik schrijf incl taal&spelfouten / mijn meisjes die nog niet hangen / ik houd van orde en netheid / ik heb geen last van een ochtendhumeur / ik ben niet snel moe te krijgen / ik kan goed met geld omgaan / ik kan mensen vergeven / mijn billen / dat ik geen sieraden&nagellak-meisje ben* / mijn voornaam* / dat ik altijd lijstjes schijf als ik teveel pieker&dat dat een hele goede oplossing is / dat ik eindelijk de perfecte lippenstift heb gevonden* / dat ik dingen alleen durf te ondernemen / dat ik mijn haar kort durfde te knippen / dat als ik chagerijnig ben altijd heel hard ga lachen (om niets) en dat ik dan niet meer chagerijnig ben / dat ik dit lijstje durf te schrijven * /

ย *ALS
*Hoelang is een chinees? HOELANG!! HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAH
*binnen een uur sowieso
*ik was oprecht blij voor Mariah Carey dat ze Nick als the love of her life heeft gevonden en nu 2 kids heeft
*het lijkt me echt een heel gedoe om nagels te lakken&het er af te halen&weer een nieuw kleurtje uit te zoeken
*er is nog maar 1 vrouw die ook dezelfde voornaam heeft
*de nummer 007 van de Kate Moss lijn uit Rimmel
*toegegeven, het kost wat moeite. Bij elk zinnetje dacht ik: wat komt dit betweterig over. Maar het moest. Dus doen jullie ook mee?

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Naomi 15/02/2012

  Altijd leuk om zo van jezelf te houden!

 • Reageer amira 15/02/2012

  Kijk deze ga ik ook eens doen met een link nr jouw site uiteraard mag ik ?

 • Reageer Anke 15/02/2012

  Oh, ik ben best wel slecht in zulke lijstjes over mezelf maken. Maar het is eigenlijk wel goed ja. Misschien ga ik het binnenkort ook eens doen. Overigens vind ik het helemaal niet betweterig overkomen. Zelfkennis, dat is het gewoon ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Dina 15/02/2012

  Geweldig! Maarre Des, de lekkerste tosti’s maak ik. ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Myrthe 15/02/2012

  Jaaa positive vibing!

 • Reageer 77235 15/02/2012

  wij moeten tosti recepten uitwisselen !!

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 15/02/2012

  als laatste moest er nog bij: en dat die lijstjes ook nog eens leuk zijn en massaal gelezen worden

  ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Eline 15/02/2012

  Ha, leuk! Het is inderdaad best moeilijk. Ik maakte laatst zo’n lijstje met 60 punten en ik was er echt even mee bezig.

 • Reageer jorinde 15/02/2012

  je bent mijn (grappigste) held!

 • Reageer Tam 16/02/2012

  Hahah I love lijstjes. fijn hรจ om streng te zijn voor jezelf en tegelijker tijd lief.
  Het gaat mij gelukkig elke dag een stukje beter af… heerlijk weer ๐Ÿ™‚

 • Reageer Saskia 16/02/2012

  Van jezelf houden is belangrijk!

 • Reageer Caithlin 16/02/2012

  Kijk, meer dan genoeg redenen om van jezelf te houden! En je gevoel voor humor is inderdaad fantastisch, haha.

 • Reageer Danique 16/02/2012

  Ha, leuk! En belangrijk om zo over jezelf te kunnen denken ;).

 • Reageer nathalie 16/02/2012

  Heel leuk om te lezen. Ga ik ook eens doen!

 • Laat een reactie achter