Ik zoek iemand die alles voor mij regelt

13/02/2012 - 18 reacties
Life vest under your seat, het staat er zelf

Life vest under your seat, het staat er zelf

LOML en ik die zich voorbereiden op de vakantie zijn als een ehh…appel en een ijsje die zich voorbereiden. Totaal verschillend dus.

LOML pakt zijn koffer zeer netjes in met strakgevouwen kleren, ik rol alles en gooi het erin.
Na afloop checkt LOML zijn koffer 3000 of 3001, ik kan ernaast zitten, ik denk alleen aan de 3 p’s (Pil, Paspoort en Pas).
LOML wil graag ruim voor inchecktijd op Schiphol zijn, ik kom het liefst voor inchecktijd aan, en ren zo het vliegtuig in.

Eenmaal in het vliegtuig doet LOML zijn telefoon uit, ik laat die van mij aan.
Hij doet ook trouw het riempje om (zo strak mogelijk), ik ben van mening dat zo’n riempje of het life fast under my seat, ons echt niet kan redden als het vliegtuig neerstort.
LOML slaapt niet tot nauwelijks in het vliegtuig,  ik kan op de fiets slapen als het echt moet.

U snapt wellicht wel dat bovenstaand voor kleine zeer lichtelijke irritaties kunnen zorgen.

Daarom hadden we dit keer een plan van aanpak, zeer simpel en effectief: LOML regelt alles, Des doet niets.

Jongens, ik stel voor dat mijn hele leven er zo uit ziet.

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Chezzelia 13/02/2012

  Hahaha.. ik ben ook van het ‘ ik knikker er alles in en zie wel hoe het uit komt’ terwijl vriend alles goed opvouwt. Nu ben ik wel weer een persoon die dus niet slaapt in de vliegtuig omdat ik 1000x dezelfde luchtfoto maak en ik ren ook niet lever naar het vliegtuig doe want struikelen is mijn bijnaam 😛

  • Reageer Des 15/02/2012

   ja hoi struikelen is ook mijn bijnaam, maar dat maakt niet uit. ik struikel naar het vliegtuig haha.

 • Reageer ioon 13/02/2012

  Wow dat heb je goed geregeld! Mijn vriend heeft het ook zo goed geregeld bedenk ik me nu. Ik doe eigenlijk altijd alles, en maak van tevoren een mooi lijstje. Ik doe iets niet goed hier geloof ik….

 • Reageer Miss Moneypenny 13/02/2012

  De drie P’s, hahaha! Kun jij eindeloos mee variëren natuurlijk. Way to go, Des! 🙂

 • Reageer Dina 13/02/2012

  M. is dus net als jouw LOML. Jeetje wat kan dat een irritaties opleveren zeg. 😉

 • Reageer Rianne 13/02/2012

  Ik ben ook zeer netjes als het gaat om zulke dingen. Dat heb ik zelfs al als we een weekendje naar mijn vader gaan! maar goed; zolang jullie het gezellig houden is er niets aan de hand toch? Beter dan x-dagen/weken lang ruzie hebben tijdens de vakantie. Goed geregeld jij 😉

 • Reageer Nicolle 13/02/2012

  Háhá! Ik ben een mix van jullie twee!!

 • Reageer marlou 13/02/2012

  goed geregeld!

 • Reageer Tam 13/02/2012

  hahah ik zou ook akkoord gaan

 • Reageer Blauwe sokken 13/02/2012

  haha cool, ik ben net zo’n stressmiep als jouw LOML. En wou dat ik dat niet was want gut ik word soms een beetje gekkig van mezelf! (midden in de nacht om 3 uur schrik ik wakker en dan denk ik ‘heb ik die ene onderbroek wel in mn koffer gedaan?’ dat soort dingen. En dan moet ik meteen kijken he.)

  Is je LOML het ook eens met je plan van aanpak?

  • Reageer Des 15/02/2012

   ja. maar dat weet hij zelf niet

 • Reageer Eline 13/02/2012

  Ik ben net als LOML haha

 • Reageer 77235 13/02/2012

  strak plan! ik zou er een boek over schrijven … denk dat mensen best wel geïnteresseerd zouden zijn in je secret

 • Reageer Roxanne 14/02/2012

  Heeeeeel fijn stukje dit.

 • Reageer Sanne 15/02/2012

  Oké stiekem kijk ik al een hele tijd mee op jouw site en comment ik nooit want daar ben ik niet zo goed in. Maar aangezien ik (weer) eens heel hard moest lachen om jouw stukjes en mijn LOML zich afvroeg wat er aan de hand was, wist ik dat dit de tijd was om maar eens wat te schrijven.

  Heel herkenbaar alleen is het bij mij precies andersom. Ik ben de stress kip. Ik weet nog afgelopen zomer toen ik half een zenuwinzinking kreeg toen we aankwamen bij het vliegveld en mijn LOML langs het bord ‘ben u wat vergeten?’ liep en zich toen bedacht dat hij zijn portemonnee thuis had laten liggen. Geen goed begin van de vakantie kan ik vertellen!

  • Reageer Des 15/02/2012

   owww neeee!! ja, dus de P he, van de 3 p’s (pinpas, paspoort, pil)

   Bedankt voor je compliment trouwens, en comments zijn absoluut niet verplicht 🙂

  Laat een reactie achter