Ilikegroningen-Mis ik nog iets in Groningen?

18/02/2012 - 2 reacties

Zoals ik al eerder zei: ik kom van over de grens. Daar hecht ik echt niet zoveel waarde aan hoor. Ik kom namelijk uit Leeuwarden. Of Ljouwert, zoals de Friezen zeggen. Ik noem het altijd: een doodsaai kutgat.

Ik vind het dus niet erg dat ik er niet meer woon. Want in Groningen heb ik het best naar mijn zin. Er is veel meer. Een Starbucks. Een Ikea. Een KFC. Een Surinaams eettentje. Een Groninger museum. Leuke kroegjes. Een Coffee Company waar ik de schrijvert uithang door stukjes als deze te typen. Lekkere restaurantjes.

lees hier verder!! U wordt niet teleurgesteld!!!

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Tam 18/02/2012

    Ik wil ook Victoria Secret! Daar zat ik van de week nog over te mopperen

  • Reageer 77235 18/02/2012

    Ljouwert :’) wouldn’t agree more!

    Maar Groningen is liefde! En misschien zit VS er over een paar jaar

  • Laat een reactie achter