IlikeGroningen – Niet zo’n sieradenmeisje

29/02/2012 - 9 reacties

Ik ben dus geen sieradenmeisje. Daar heb ik een aantal legitieme redenen voor:

Ik raak ze altijd kwijt. Een witgouden armband: kwijt. Oorbellen van mijn moeder: kwijt. Ringen van mijn oma: kwijt. Kettingen: hier en daar achtergelaten bij ex-vriendjes. Ik heb er een talent voor. Of een vloek. Tis maar hoe je het ziet.

verder lezen? Klik hier!

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer 77235 29/02/2012

  hier heb ik ook ‘last’ van. ik vind sieraden – behalve van die 2 euro vakantie boulevard armbandjes (maar dat zijn geen sieraden) – gewoon niet fijn. ben benieuwd hoelang je het volhoudt met de ring :’)

  • Reageer Des 01/03/2012

   ik ook. en loml ook

 • Reageer Tam 01/03/2012

  Succes met het vinden van de juiste tekst ๐Ÿ™‚

  • Reageer Des 01/03/2012

   maar het was geen grapje

   haha

 • Reageer Dina 01/03/2012

  Ja Des, nog maar even aanpassen die tekst. ๐Ÿ˜‰

  • Reageer Des 01/03/2012

   but I do laf him forevah!

 • Reageer Lnnk 01/03/2012

  Love tha tekst in tha ring! ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Lisa 06/03/2012

  Ik vind die tekst eigenlijk wel heel mooi en passend ๐Ÿ˜› Voor zover ik kan inschatten dan, hรจ.
  Ik heb trouwens hetzelfde met sieraden. Ik kan alleen maar oorbellen dragen, anders zie ik eruit als een kerstboom. En armbanden zitten altijd zo in de weg. Gelukkig maar dat ik me verder al sowieso zo awesome kleed dat ik geen sieraden nodig heb ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Olga 13/03/2012

  Ik vind kettingen en oorbellen wel handig, ringen en armbanden zijn al erger, want die kun je veel makkelijker verliezen. Ik had een zilveren armband gekregen van mijn ex en nog geen week later was ik m bijna verloren tijdens het uitgaan. Het is el uit tussen ons, dus als ik dat ding nu zou verliezen is het niet erg meer (A)

 • Laat een reactie achter