Ilikegroningen – Sneeuw in Groningen

04/02/2012 - 6 reacties
Sneeuw buiten, ik binnen. Alles ok

Sneeuw buiten, ik binnen. Alles ok

Vrijdag 3 februari 2012. Het sneeuwt in Groningen. Een flinke laag versiert Paddepoel. Van mijn werk aan het Winschoterdiep fiets ik door krakende sneeuw naar de Toko aan de Korreweg. Het is overal prachtig wit. De sneeuwvlokken vallen naar beneden en…

lees er hier meer over

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Tam 05/02/2012

  hopelijk is de sneeuw snel weg zodat je weer kan sjeezen door de straten van Groningen!

  • Reageer Des 05/02/2012

   dat hoop ik ook ja!

 • Reageer Caithlin 05/02/2012

  Wat leuk dat je een stukje op die site hebt geschreven!

 • Reageer Lnnk 05/02/2012

  Same here! Ik hou van sneeuw wanneer ik binnen zit. Als ik dan daadwerkelijk naar buiten moet ben ik een angsthaas.. en ik val altijd.. a.l.t.i.j.d!

 • Reageer Jennifer 07/02/2012

  Ik woon ook in Groningen en in het huis waar ik woon is geen centrale verwarming. Ik heb slechts een campingkacheltje. En aangezien ik nu collegevrije weken heb (net de laatste tentamens achter de rug) ben ik naar mijn ouders gevlucht in Drenthe, waar weinig sneeuw is gevallen en genoeg ijs om een elfstedentocht te houden.

 • Laat een reactie achter