Nadelunch- Ik eet tegenwoordig gezond

23/02/2012 - 2 reacties

O men. De wijsheid die je krijgt als je ouder wordt. Het zou verboden moeten worden.

Vroegah at ik alles. Echt alles. Dat ging ook zo makkelijk met de eetlust die ik heb. Ik lust ook gewoon alles. En veel. Ik at gerust vijf dagen in de week bij de McDonald’s. En er moest standaard vlees bij, want men, did I love the meat. Ik wil niet zeggen dat ik echt een veelvraat was, maar ik kon (en kan nog steeds trouwens) echt genieten van eten.

lees hier verder!

(en vanmiddag trouwens op Ilikegroningen.nl een stukje over bruidslingerie shoppen, dus stay tuned!)

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Rianne 23/02/2012

  Ik leef ook gezond.. maar ik vergeet het wel eens… da’s dan weer minder. Maar nu is het vastentijd. Alles wat gezond is mag, met mate… Dus ga ik vanavond met een vriendin uit eten.. Dat is bijna hetzelfde als met maten, toch?

  • Reageer Des 24/02/2012

   absoluut! en je mag het best eens vergeten, als je het gewoon met mate eet (ongezond eten)
   en dat deed ik eerst niet hihi

  Laat een reactie achter