Ilikegroningen- De Ekoplaza

11/03/2012 - 3 reacties

Ik weet niet meer hoe, maar opeens stond ik in de Ekoplaza aan het Gedempte Zuiderdiep.

Ja, ik had dus ook nooit gedacht dat ik er ooit met 1 voet binnen zou stappen. Want ik dacht altijd: er zijn 2 plekken waar ik niet dood gevonden wil worden:de Ecoplaza of in de wachtkamer van de tandarts terwijl ik de Prive doorlees.

hier verder lezen!

Vorige post Volgende post

3 reacties

  • Reageer 77235 11/03/2012

    mijn ouders kopen veel eko dingen. een van mijn huisgenoten is vegan en zij is precies de geitenwollen sokken / wc een keer per dag doortrekken persoon.

  • Reageer nathalie 11/03/2012

    In de VS heb je een winkelketen die Wholefoods heet, en dat is denk ik een beetje hetzelfde concept…maar dan juist wel echt überhip (en gigantisch duur). Werd heel hebberig toen ik door die winkel heen liep.

  • Reageer Saskia 11/03/2012

    Nooit geweest 😉

  • Laat een reactie achter