Ilikegroningen-Een kleine reportage over bier

19/03/2012 - 4 reacties

Of ik een stukje wou schrijven over bier, vroeg Jantine. Want het is tenslotte de maand van het bier. Natuurlijk, zei ik met mijn grote mond. U vraagt, wij schrijven!

Kom ik er dus achter dat ik helemaal geen reet weet van bier he. Want ik drink dat dus nooit. Krijg ik een rode kop van, ga ik rare dingen van doen enzo (en raar is dan nog een understatement). Nog maar een mailtje naar Jantine: wat wil je nou precies van me, want van alles weet ik heel veel, maar over bier maar een klein beetje. 
De soorten bier, en de geschiedenis daarvan. En vooruit: je mag ook wel wat schrijven over je dronkemansavonturen. 
Ah kijk. Daar kan ik wel genoeg over schrijven.

hier klikken om verder te lezen 🙂

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer 77235 19/03/2012

  hear hear! op dronken smsjes!

  • Reageer Des 20/03/2012

   verschrikkelijk, haha

 • Reageer Saskia 20/03/2012

  Haha leuk stukje!

  • Reageer Des 20/03/2012

   dankje, saskia!

  Laat een reactie achter