Nadelunch: Des heeft ook zo haar voorwaarden

29/03/2012 - 6 reacties

Bang van horrorverhalen die je van anderen hoort EN omdat ik wil voorkomen dat mijn schoonmoeder ooit een interview aan SBS 6 gaat geven en zegt dat ik de gastendoekjes heb meegenomen, hebben LOML en ik besloten om onder huwelijkse voorwaarden te trouwen.

hier klikken om verder te lezen.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Carmen 29/03/2012

  Hahaha, die laatste zin! Als het helemaal misloopt tussen jullie, zou ik inderdaad toch maar naar Jozef gaan als ik jou was…

 • Reageer Nadine 29/03/2012

  Goed hoor dat je alles hebt vastgelegd. Als mijn vriend en ik ooit gaan trouwen doe ik het misschien ook wel als we daar het geld voor hebben. Maarja hoe het nu is, een kale kip kun je niet plukken!

  • Reageer Des 30/03/2012

   hahahaha, deze vind ik erg leuk!

 • Reageer Elisse 29/03/2012

  Fijn lapje tekst! En hee daar had ik helemaal nog niet bij stilgestaan. Pfff dat kost veel geld zeg. Gelukkig heb ik (bijna) niets in mijn bezit dat mijn vriendje wel zou willen, hij daarentegen mag wel wat schrik krijgen.. Hihi!

  • Reageer Des 02/04/2012

   hahahahaha, het kan nooit kwaad om iets vast te leggen natuurlijk 🙂

 • Reageer Saskia 30/03/2012

  Geweldig stukje en wat veel geld zeg! Wij gaan niet op huwelijkse voorwaarden trouwen 🙂

 • Laat een reactie achter