Te koop:

15/03/2012 - 35 reacties

Wie/wat: Totoro.
Want: ow men. Ik dacht dat Badu erg was. Maar Totoro is maal 10000. Wat hij zoal doet? Op het toetsenbord staan (al mijn tekst weg). Op de iMac van LOML springen. Op de eettafel springen. In de wasmachine kruipen. In de vaatwasmachine kruipen. Onder de dekens liggen. En alles, echt alles, verplaatst hij in huis. Magneetjes op de koelkast vind ik opeens onder mijn kussen. Bonnetjes vind ik in de badkamer. Pennen vind ik in de keuken. Daarnaast terroriseert hij mijn arme Badu door op hem te springen/liggen en in zijn oortjes/pootjes te bijten. Laatst kon ik verdorie niet eens rustig Grey’s Anatomy kijken dus heb ik hem opgesloten. Ik denk dat dat wel het laagste is wat je als kattenmoeder kan doen.
Maar ok vooruit: hij is wel heel zacht. En als hij dan eindelijk moe is en wilt slapen doet ie dat graag bij je op schoot.
Hoeveel: vanaf 600 (ja wat? Ik heb er 550 voor betaald, moet wel een beetje winst maken).

Wie/wat: de trouwgrapjes van mijn man LOML.
Want: ‘trouwen in Vegas is wel geldig, zegt u?”. “Tja, ik kom nu echt niet meer van haar af he”. “Jeetje wat is trouwen doordeweeks duur, kan ik anders mijn vrouw erbij inleveren hahaha”, “wat is nou het verschil tussen een geregistreerd partnerschap, trouwen en vastgeketend zijn aan een boot?” en deze vind ik toch echt wel een dieptepunt: “ik wil graag een voetbaluitslag in mijn ring graveren”.
Maar ok vooruit: hij kan goed strijken.
Hoeveel: gratis af te halen.

Wie/wat: mijn onhandigheid.
Want: toen ik nog thuis woonde zei mijn vader altijd “rustig, Des, doe nou eens rustig”. Nu hoor ik LOML regelmatig zeggen “doe voorzichtig” en “kijk nou uit wat je doet”. Ik ben zo onhandig. En ongeduldig. Die 2 zijn geen goede combinatie. Laatst bijvoorbeeld: ik was thee aan het maken. Ik wou water in het kopje schenken, maar ik goot alles NAAST het kopje. ERNAAST. OVER MIJN HAND. Echt, waar zit ik dan met mijn gedachten? Weet jij het? Weet ik het? Nee! En ik typte dit stukje, dacht: jammer dat ik hier geen foto van heb, ik liep naar de keuken om een chocoladetaartje te maken en toen…zucht.
Maar ok vooruit: ik kan hier even niets op bedenken.
Hoeveel: 10 euro. En dan krijg je mij erbij, nou wat wilt een mens nog meer.

Wie/wat:  mensen die bekend zijn om niets.
Want: ik noem een Kardashian. Ik noem een Barbie. Ik noem een Brit. Ik noem een Lindsey Lohan. Ik noem een Amanda die totaal geen schaamte heeft door continue haar mond open te trekken. Ik snap het niet. Ik snap werkelijk waar niet waarom zulke mensen het leuk vinden om in de aandacht te staan. En dat die ouders dat toelaten. En wat ik al helemaal niet snap; waarom ik er eigenlijk keihard aan meedoe door elke keer te surfen naar nu.nl/achterklap en dailymail.co.uk.
Maar ok vooruit: ach goed, die Kim kan zich wel ok kleden.
Hoeveel: gratis en voor niets.

Wie/wat:  mijn kleine achterlijke kutfietstas.
Want:  kijk dan. KIJK DAN! Wat past hier nou in? 1 broodtrommel, verder geen reet. Zelfs mijn reet past er niet eens in! Ik kan er mijn tas niet eens in doen, die moet ik aan het stuur hangen. En boodschappen moet ik in 2 shoppers doen om die ook aan het stuur te hangen. Ik heb er helemaal niets aan. Maar ondertussen heb ik dus wel een nieuwe jas gekocht terwijl ik daar eigenlijk ook een grotere fietstas voor kon kopen. FML.
Maar ok vooruit: ach fok die fietstas.
Hoeveel: niets in ruil voor een grotere fietstas.

 

Vorige post Volgende post

35 reacties

 • Reageer Lisa 15/03/2012

  HAHA. Wat een heerlijk stuk is dit! Maar het aanprijzen moet je nog wat leren. Ik wil nu eigenlijk niks. (Okee, misschien die kat, kan ik hem niet voor 500 krijgen?)

  • Reageer Des 16/03/2012

   nee sorry echt niet. want ik ben er achter gekomen dat hij ook wel heel lief kan zijn. dus 600. take it or leave it

 • Reageer Marlous 15/03/2012

  hahaha nee bedankt, hou het allemaal zelf maar!

  • Reageer Des 16/03/2012

   ook mijn onhandigheid niet? echt niet?

 • Reageer Rosanneke 15/03/2012

  Ik wil van mijn Tommie af! Dat is mijn Totoro! Hij valt Tijger lastig, eet balpennen, maakt mijn kasten open en poept bij voorkeur net voor de bak. Ik zeg: laten we Totoro en Tommie in 1 kamer zetten, dan lost het probleem zich vast vanzelf op!
  🙂

  • Reageer Des 16/03/2012

   ja!!! ik vind dat een goed idee!

 • Reageer Inge 15/03/2012

  Wat een mooie poes zeg! Maar blijkbaar wel een ettertje 😀
  Zou het niet de leeftijd zijn? Wie weet groeit het er nog uit… Altijd positief blijven hé 😀

  En echt een leuke blogpost, met plezier gelezen!

  • Reageer Des 16/03/2012

   dankje Inge 🙂

 • Reageer nathalie 15/03/2012

  Heb het gevoel dat ik een beetje in herhaling val, maar echt Des, ik vind je stukjes zo ontzettend leuk om te lezen. Je maakt me aan het lachen <3

  • Reageer Des 16/03/2012

   haha, dat mag je altijd zeggen 🙂

 • Reageer Rianne 15/03/2012

  Ik wil niets van je kopen maar je wel bedanken voor de schaterlach die jij me gratis en voor niets bezorgd hebt…

  • Reageer Des 16/03/2012

   geen dank! maar wil je er niet mijn fietstas voor terug? nee?

 • Reageer Tam 15/03/2012

  Leuke aanbiedingen hoor. Je hebt een rijk leven 😉 hihiih

  • Reageer Des 16/03/2012

   haha. dat heb ik echt ja 😉

 • Reageer Myrthe 15/03/2012

  Hahaha je fietstasstukje hahahaha

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 15/03/2012

  Hahah geweldig! Vooral deze “wat is nou het verschil tussen een geregistreerd partnerschap, trouwen en vastgeketend zijn aan een boot?” 😉

  • Reageer Des 16/03/2012

   je mag em hebben! echt!

 • Reageer Eline 15/03/2012

  Hahaha Des :’) Die grappen van LOML ook. En ik kom Totoro wel van je stelen.

  • Reageer Des 16/03/2012

   je mag ze allebei hebben! koopje!

 • Reageer Charlaine 15/03/2012

  Hahaha, geweldig!

  Over onhandigheid gesproken: Ik heb vanmorgen voor de 3e (ja, DERDE) keer het doosje met satéprikkers laten vallen.

  Over de keukenvloer.
  Die niet echt schoon was.
  Zeg maar best wel vies.

  Dus na 3 prikkers gebruikt te hebben kon alles de prullenbak in en staat hij weer op het lijstje.

  • Reageer Des 16/03/2012

   oww nee!!! story of my life!! ik laat ook ALTIJD tandenstokertjes vallen!!!

 • Reageer Dina 16/03/2012

  Doe mij Totoro maar, dan richt ik ´m wel even af!

  • Reageer Des 16/03/2012

   ruilen voor mango?

 • Reageer Blauwe sokken 16/03/2012

  Haha fantastico, doe mij maar Totoro! Ik bied 599.

  • Reageer Des 16/03/2012

   nee kom kom,600 eurie

 • Reageer Saskia 16/03/2012

  Haha heerlijk stukje 😛

  • Reageer Des 16/03/2012

   dankje <3! 🙂

 • Reageer Roxanne 16/03/2012

  HAHAHA wat een superfijn stukje!!!

 • Reageer Charley 17/03/2012

  Haha leuk! En wat kijkt Totoro heerlijk chagrijnig, echt passend bij de tekst over hem 😛

  • Reageer Des 17/03/2012

   tis ook een klein chagerijntje hoor

 • Reageer Madelon 17/03/2012

  Doe mij kitty maar, ruilen voor auto ja? Okee tot straks 😛

  • Reageer Des 17/03/2012

   wil je totoro ingepakt hebben of gaat het zo mee?

 • Reageer yeji 18/03/2012

  “wat is nou het verschil tussen een geregistreerd partnerschap, trouwen en vastgeketend zijn aan een boot?” hahahahah je moet toegeven des… die is echt te goed

 • Laat een reactie achter