De klerenkast part duizendmiljoentriljoen

11/04/2012 - 13 reacties
Pinterest. Nee, dat is geen bron, dat weet ik wel, maar ik heb nou eenmaal nog geen kledingkast, dus ik moet wel plagiaat plegen

Pinterest. Nee, dat is geen bron, dat weet ik wel, maar ik heb nou eenmaal nog geen kledingkast, dus ik moet wel plagiaat plegen

 

We hebben dus nog steeds geen klerenkast.

Zucht.

Ik zou een heleboel redenen kunnen opnoemen waar dat nou precies aan ligt, maar ik kan ook gewoon zeggen dat het de schuld van LOML is.
En doordat we nog geen klerenkast hebben, hangen de kleren nog steeds aan kledingrekjes. Of nouja. Alles is ook weer zo’n groot woord. Zo heb ik ook veel kleren in vuilniszakken. En de lakens in plastic bakken. Net als mijn rokjes. En mijn spijkerbroeken. En mijn bh’s hangen her en der verspreid over het hele huis. Laatst kwam het financiele mannetje, en toen moest ik de trapleuningen bij langs om te checken waar mijn bh’s nou hingen.

En minimaal 1x in de week gaat het ’s ochtends zo: ik voel dat het vandaag een jurkjesdag is. Ik kan het niet vinden. Weet jij waar mijn jurkje is. Ja, ik weet dat jij geen jurkjes draagt. Ik heb em laatst nog gezien. In de was, nee ook niet in de was. Misschien ergens in huis. Nee ook niet in huis. Misschien wel aan de rekjes. Nee ook niet aan rde rekjes. Wil jij even meezoeken. Hoezo, je bent al laat. Ik ben ook al laat! Nee, ik wil perse dat jurkje aan! Hoezo, ik heb genoeg kleren??? Nee, laat maar. Je snapt het niet. Ja ga maar weg. Nee, je loopt me toch voor de voeten. Nee, ik ben niet boos. Ik ben lichtelijk teleurgesteld.

En vervolgens gooi ik alle vuilniszakken overhoop. Om altijd weer te constateren dat het ene jurkje helemaal onderaan ligt. En de kamer er volgens uitziet alsof er een bom ontploft is.

Ik ben nu gestopt met het op te ruimen. Ik wacht gewoon net zolang tot LOML toegeeft dat het zijn schuld is.

En als we dan eindelijk de klerenkast hebben zal ik mijn lievelingsjurkjes vooraan hangen.
Gewoon, voor de zekerheid.

Stukje over klerenkast part I en part II.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer amine 11/04/2012

  Ik heb de ıdeale oplossıng wıj hebben nu een ladenkast van malm en een hoge 3 deurskast van pax mıjn man heeft een stuk met 1 deur ıngedeeld naar zıjn keuze en ık heb de ladenkast en een 2 deurskast ıngedeeld zoals ık het leuk vınd een echte aanrader.

 • Reageer Wen 11/04/2012

  Misschien toch eens tijd om de boel OP TE METEN en richting de IKEA te gaan met zn tweetjes? 😉

 • Reageer tam 11/04/2012

  Hopelijk krijg je snel je kastje 😀

 • Reageer Myrthe 11/04/2012

  Hahaha ik heb een kledingkast én kledingrek (beide halfvol, maar ik moest per se een kledingrek) en bij mij speelt zich eenzelfde scenario af ’s ochtends. Maar ik denk toch dat een kledingkast voor je gaat helpen ja

 • Reageer ioon 11/04/2012

  Ik hoopte dat het over een klerenkast-man zou gaan. 😡

 • Reageer Lnnk 11/04/2012

  Je zou een kast kunnen kopen? 😉
  Overigens heb ik dezelfde problemen.. en dat terwijl ik wel een kast heb!

 • Reageer Saskia 11/04/2012

  Oh ik voel je frustratie. Wij hebben wel een kast maar een hele kleine ingebouwde.. Het pas allemaal NET en een hoop net niet. Ik hoop dat je snel een kledingkast krijgt en hem kunt knuffelen 😉

 • Reageer Laura 12/04/2012

  Wij hebben gewoon de kleinste kamer in huis opgeofferd en er een inloopkast van gemaakt. Aan beide kanten lange roeden gehangen, en de inbouwkast volgezet met mandjes voor ondergoed/sokken/zwemkleding/sportkleding/accessoires enzovoort. De langste kant hangt vol met mijn kleding, de kortste kant met de zijne natuurlijk ;).

 • Reageer Blauwe sokken 12/04/2012

  Maak van LOML’s schuurtje/kantoor een walk in closet!

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 12/04/2012

  Hahah mooi! Dit is gewoon DE manier een je man te laten doen wat jij wil!

 • Reageer Marahschrijft 13/04/2012

  Herkenbaar, tot een paar weken terug hadden wij ook geen klerenkast. Alles lag overal. Mijn vriend heeft een klerenkast voor zijn verjaardag gevraagd en nu ligt alles netjes. Heerlijk!

 • Reageer Marieke 15/04/2012

  Haha, allebei geen zin om een ritje IKEA in te plannen? 😉

 • Laat een reactie achter