Mijn vrijgezellenfeest in puntjes omdat ik nog te brak ben om er een samenhangend verhaal van te maken en oja: oefen altijd je “schrik” gezicht:

08/04/2012 - 36 reacties
Ik gun iedereen vrouwkes als deze

Ik gun iedereen vrouwkes als deze

 • Omdat ik redelijk snel ging trouwen was er geen tijd om een vrijgezellenfeest. Maar omdat ik toch nog meerdere feesten geef zei ik tegen het opperhoofd ook wel mijn zusje genoemd: geeft niets, dan regel je het daarna.
 • Ik gaf eerst al een lijstje met de meiskes die mochten komen. Niets erger om de hele dag op je eigen vrijgezellenfeest opgescheept te worden met een collega want “ja, je hebt het altijd over haar, dus ik dacht: ik nodig haar ook uit”.
 • Na mijn islamatische bruiloft mailde ik mijn zusje: je zou het nu wel kunnen organiseren, als je dat wilt. Ik kreeg geen respons. Ik mailde nog een keer. Ik kreeg weer geen respons. Ondertussen had LOML z’n vrijgezellenfeest achter de rug en ik dacht alleen maar: wtf. Serieus. Moet ik nu ECHT nog op zoek naar nieuwe vriendinnen??!!
 • Vrijdagavond zag ik zusje en vriendin R. nog even. Zeg luister jullie eens even naar mij, zei ik, waar de fok blijft mijn vrijgezellenfeest? Mijn zusje en BF: ow, maar, serieus, wou je dat echt nog?  Maar we dacht dat je dat niet meer wou? Moeten we dat nou echt serieus nog organiseren? En ik voelde me zowaar een beetje schuldig.
 • Vrijdagavond sliep mijn zusje bij me. We zouden zaterdag de stad in want ‘m’n zusje moest nog een nieuwe tattoo zetten”.  Die zogenaamde afspraak zou ze om half 3 hebben. Maar ik wil nog wel eerder de stad in, want ik moet boodschappen doen, zo zei ze. We fietsten naar de stad. Ik moest nog naar de supermarkt. M’n zusje zei: ok, ga dan even snel naar de Albert Heyn hier. Ik liep de AH binnen en opeens hoorde ik: SUPRISSSSSE!!!!!
 • Er zijn foto’s en een filmpje van dit schrikmoment. Deze gaan in een kluis en komen er nooit meer uit.
 • Ik wou echt dat ik mijn schrik-gezicht beter had geoefend. Volgens mij deed ik iets met een open mond en een klein sprongetje in de lucht inclusief een Amerikaans drama-achtig gebaar.
 • De allerliefste liefste superdeluxeliefste vriendinnen (nichtjes/schoonzusjes) waren er.
 • Was u afgelopen zaterdag in Groningen en zag u een opgetuigde kerstboom lopen: sorry.
 • We gingen lunchen, daarna deden we een cupcake workshop. Hoef niet uit te leggen hoe blij je me daarmee kunt maken. Daarna gingen we uiteten, waar we een hele ruimte voor onszelf hadden. Een ruimte met 13 kakelende kippen, beter kan niet.
 • Na het uiteten gingen we naar huis. Om ons om te kleden. Ik in playbunny outfit.  Om vervolgens op stap te gaan.
 • Ik ga nooit meer op stap. En ik drink ook nooit. Meer.  Want ik heb niet veel gedronken maar ow men.
 • Ow men.
 • Er zijn foto’s van een dronken Des gemaakt. Ook deze gaan in een kluis.
 • Grappig dat je denkt heel goed te dansen als je dronken bent.
 • De wereld wordt zo mooi en iedereen is zo lief als je drank op hebt.
 • Er waren momentjes dat ik even dacht:  dans ik nou wel op de maat? Maar dat ik daarna dacht: maar natuurlijk wel! De anderen dansen gewoon UIT de maat!!
 • Na mijn derde (!!) vodka Red bull (het enige drankje wat ik op kan) wist ik dat het verstandig was om te stoppen met drinken.
 • Tijdens het strompelen naar de wc dacht ik: zo moet Snooki zich dus altijd voelen.
 • Ik wil nog een keer trouwen, scheiden, en dan weer een vrijgezellenfeest hebben. En weer trouwen.
 • Foto’s op m’n feesboekje!
Vorige post Volgende post

36 reacties

 • Reageer Rianne 09/04/2012

  Wow, een echte surprise party … schrik.

  Wel een slim idee om zelf de genodigde lijst te maken. Aan het begin van je verslag dacht ik nog: kan je 13 jaar na de scheiding, en dik 18 jaar na het huwelijk nog een vrijgezellen feest laten organiseren.. met de vriendinnen van nu? Maar ik dronken in een bunnypakje is iets wat ik de wereld niet aan wil doen. Zucht. Dan blijft er niets anders over dan te genieten van de verhalen van anderen. Thanks dus.

 • Reageer Serena 09/04/2012

  LOL

 • Reageer forrthira 09/04/2012

  Tranen met tuiten gelachen ♥

 • Reageer Naomi 09/04/2012

  Hahaha, “natuurlijk wel, de anderen dansen gewoon UIT de maat”

 • Reageer Dina 09/04/2012

  Super leuk, misschien willen ze het nog een keer voor je organiseren? 🙂

 • Reageer nathalie 09/04/2012

  Klinkt echt ontzettend leuk! Fijn Des 🙂

 • Reageer Saskia 09/04/2012

  Wat heb je dit weel geweldig samengevat. Klinkt als een erg geslaagd vrijgezellen feest! 😀

 • Reageer marlou 09/04/2012

  cupcakes workshop!!!!! (bij PS! ?)
  klinkt heerlijk. en wat schrijf je toch geniaal, ik heb ook hardop gelachen. enneh, heb je niet recht op 3 vrijgezellenfeestjes bij 3 bruiloften? 😉

 • Reageer theselfhelphipster 09/04/2012

  :’) Fantastisch.

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 09/04/2012

  Hahaha leuk meid! Klinkt als een super leuke dag! Die kater de dag daarna moet je dan maar voor lief nemen 😉

 • Reageer Pippi 09/04/2012

  Trouwen doe ik waarschijnlijk nooit meer- cupcakes verbranden bij mij nogal eens en als ik dans loopt de anders zo stampvolle dansvloer subiet leeg. Maar als het echt moet om gezellig te slempen met mijn meiden: schat, zullen we een tweede poging wagen?

 • Reageer Annemijn 09/04/2012

  Hahaha

 • Reageer ais 09/04/2012

  hahahaah het klinkt heerlijk des, ik kan alleen maar hopen dat mijn vrijgezellenparty (als die ooit komt) een beetje lijkt op deze, dan ben ik gelukkig :’)

 • Reageer Ayla 09/04/2012

  wat een lieve vriendinnen/zusjes/nichtjes! klinkt als een heel geslaagd vrijgezellen feestje 😀

 • Reageer Marlous 09/04/2012

  hahahaha klinkt super! heel tof dat het een verrassing was! ik ga nu naar je fb om de foto’s te bekijken!

 • Reageer Roxanne 09/04/2012

  Superleuk zeg! Ik heb een keer een vrijgezellenfeest voor mijn moeder gepland haha, en mag het nu weer voor mijn schoonzus doen. Cupcake cursus is een leuk idee!

 • Reageer Sylvia 09/04/2012

  Haha, wat leuk! 😀 Hopelijk wordt die kluis een keer gekraakt, want ik ben toch wel benieuwd naar dat schrik-gezicht xD

 • Reageer Danielle 09/04/2012

  Oooooh wat een geweldigheid! Ik weet nog zo goed, september.. het vrijgezellenfeestje.. van mijn zus 😉 Echt memorabel, dus ik snap dat je best wilt scheiden om dat even over te doen, maar dan wordt het vast niet zo geweldig zoals het deze dag was. EN GELUKKIG HEB JE DE GEWELDIGE FOTO’S NOG… Mhuahahah! 😉

 • Reageer tam 09/04/2012

  hahah geweldig 😀

 • Reageer Blauwe sokken 09/04/2012

  wat LEUK! Dat klinkt als een vrij gezellig feest!

 • Reageer Maya 09/04/2012

  Leuk 😀

 • Reageer Rosanneke 09/04/2012

  Haha, klinkt als een errug gezellig vrijgezellenfeestje..Ik snap precies wat je bedoelt: ik zou ook zo scheiden om nog een keer te trouwen (met dezelfde man dan wel natuurlijk he, duh) en dus nog een keer een vrijgezellenfeestje te krijgen. Het is gewoon zo leuk! Geniet maar lekker na!

 • Reageer Maris 09/04/2012

  Haha klinkt als een super verrassing! 😀

 • Reageer Myrthe 09/04/2012

  Hahahahahaha Des ik hou van je!

 • Reageer Marahschrijft 09/04/2012

  Oeh, klinkt gezellig!

 • Reageer Robin 09/04/2012

  Ik citeer:

  ‘Omg kan zo goed danse
  Love me dansestyl’

  :’)

 • Reageer Jennn 09/04/2012

  Klinkt super geslaagd, leuk geschreven!

 • Reageer Caithlin 09/04/2012

  Wat leuk zeg, dat je het echt niet verwachtte! En een cupcake-workshop lijkt me ook super! En volgende keer niet meer teveel wodka-redbull achterover tikken hè? 😉

 • Reageer Natalina 10/04/2012

  OMG?!?! Trouwen???!!! ….ik ben té lang offline geweest…
  GEFELICITEERD nog!!!

 • Reageer Flaviena 10/04/2012

  :’) hahaha soms denk ik echt in mezelf, die Des en ik zijn dezelfde persoon 😀 ‘anderen dansen gewoon uit de maat’

 • Reageer Christel 10/04/2012

  Wat een leuk vrijgezellenfeest, klinkt echt tof!

 • Reageer Rianne 10/04/2012

  Hartstikke leuk haha =D

 • Reageer Lisa 10/04/2012

  Ooh, dit klinkt goed! Je hebt bogt met zulke vriendinnen 🙂 Enneh… stiekem denk ik dat foto’s van een dronken Des op deze blog het bezoekersaantal nog hoger zouden maken. Just sayin’.

 • Reageer Marieke 10/04/2012

  Haha, wat cool dat ze het toch nog geregeld hebben. Met recht een surpriseparty dus! 😀 Brak zijn hoort erbij, klinkt als een vet gezellige dag. Hopelijk krijg ik dat ook ooit!

 • Reageer Eline 10/04/2012

  Ik heb hier zo hard om moeten lachen.

 • Reageer mille pagine 16/04/2012

  Wat een leuke verrassing én wat schrijf je er tof over, ik word er zelf ook helemaal blij van! 🙂

 • Laat een reactie achter