Nee serieus, dit is pas echt een drama

29/04/2012 - 31 reacties

Als we het even over iets heel ergs kunnen hebben:

Ik heb nog geen schoenen voor de bruiloft.

Ik kan nu wel een heel betoog voeren waarom schoenen, en dan vooral de juiste schoenen, belangrijk zijn voor een bruiloft, maar we zijn allemaal vrouwen onder elkaar, nietwaar?

En ik dacht dat het nog wel zo makkelijk zou zijn. Aangezien ik allang weet welke schoenen ik zou dragen onder mijn bruidsjurk. Glitterpumps. Roze. Die wou ik. Perse.

Dus ging ik op zoek. Op het wereldwijde web. ASOS. Nelly. Hennes. Zara. River Island. Ik heb alle schoenenwebshops van Fashionchick doorgelopen. Met alle risico van dien. Want Jezus, wat zit het internet soms vol van de lelijke schoenenwebshops. Maar ik ging stug door. En ik vond ze. Van Steven Madden. Ik bedoel kijk dan:

Ja, ik was er ook even stil van. Tot ik zag dat maat 38 niet voorraad was. Ik heb 10 minuten gehuild, mezelf een schop onder m’n reet gegeven en ben doorgegaan. DOORGAAN. Tot 2 uur ’s nachts heb ik met opgetrokken schouders en computeroogjes heel internet afgezocht.

Uiteindelijk vond ik nog een mooier paar.  Ondanks mijn principe van “niets kopen bij webshops met stomme reclame’s, bij Zalando. Gisteren werden ze bezorgd:

 

Ze zijn te klein. Te fokking klein. Maat 38 die dus kennelijk te klein uitvalt. Ik denk dat ik met 3 tenen, en een stuk van m’n hiel hem nog wel net pas. En als dan ook het strompelen in je bruidsjurk onder sexy valt: nog beter. Maar ik pas ze dus niet. IK PAS ZE NIET! Ik zou een 39 kunnen kopen, maar die is uitverkocht. UIT-VER-KOCHT.

Nog 1 week voor mijn bruiloft. En ik heb nog geen schoenen.

Schoengoden, i’m freakin’ begging you.

Vorige post Volgende post

31 reacties

 • Reageer Eline 29/04/2012

  Dat is echt KUT met peren.

 • Reageer Dewi 29/04/2012

  Er is een Steve Madden winkel in Rotterdam dacht ik. Misschien hebben ze ze daar wel? I hope so!

 • Reageer Tam 29/04/2012

  Oh nee, dat is niet goed, poor Des. Ik hoop dat er voor jou een klein roze pump wondertje plaats zal vinden

 • Reageer Kim 29/04/2012

  Die schoenen (welke van de twee dan ook) als een gek gaan zoeken bij elke mogelijke schoenenwinkel in maat 39? Winkels bellen, smeken, huilen. Succes!

 • Reageer Sandra 29/04/2012

  OMG Des! Ik ga (geheel tegen mijn principes in) voor je bidden en de schoenengoden vragen om een wonder!

  • Reageer Des 01/05/2012

   haha, nou dat vind ik nou lief!

 • Reageer Nathalie 29/04/2012

  Ooohw, wat K*t voor je zeg! In Maastricht is ook een Steve Madden winkel, als je wil kan ik altijd eens langslopen daar… Voor de rest zou ik het ook zo snel niet meer weten.Bij Intreza zag ik die van Steve Madden wel nog in 39, dat kan op zich perfect met een zooltje indien een 38 heel precies past (ik zit zelf altijd precies tussen 38 en 39 in). Succes met de zoektocht!

 • Reageer Saskia 30/04/2012

  Oh ik leef met je mee! Ik heb echt hele mooie killer heals gekocht, die eerst ook een tijdje uitverkocht waren. Maar ik MOEST ze hebben. Nu heb ik nog een 2de paar gekocht want ik kan er niet op lopen: te hoog maar vooral te wijd aan de bovenkant als ik ze aan heb. Ik heb nu een 2de paar bruidschoenen gekocht bij Van Haren, misschien dat jij daar ook wat vind. Succes!!

  • Reageer Des 01/05/2012

   ik ga morgen een zoektocht door de stad doen, dus I hope so

 • Reageer Rianne 30/04/2012

  Misschien vallen de schoenen van Steve Madden ook klein uit en kan je een maat 39 aan? Ik vind die sowieso mooier.

  Maar euh: succes met zoeken. Ik kan me voorstellen dat je even niet blij wordt hier van ..

 • Reageer Miss Moneypenny 30/04/2012

  Ik huil met je mee, Des. Geen schoenen, boehoe. En ik huil ook omdat jij een hele dag op die eifeltorenhakken kunt lopen en ik niet. Boehoe.

  Maar ach, hou die te kleine friggin’ Zalando shoes en maak er eigenhandig peeptoes van. Helemaal hip. Probleem opgelost. Gratis tip. *Gratisss…*

  • Reageer Des 01/05/2012

   ach lieverd, je wilt mijn tenen helemaal niet in een peeptoe zien

 • Reageer Fragrances 30/04/2012

  Nooooo wat erg!! Ik leef met je mee. Neem eens een kijkje Ik ben ook op zoek naar schoenen voor een bruiloft, heb ze besteld, maar ben toch bang dat ze te klein voor me zijn. Ik hoop dat je alsnog snel je perfecte paar schoenen kan vinden!

 • Reageer Denise 30/04/2012

  Hier verkopen ze die Steve Madden pumps nog wel!
  In maat 38 en 38,5

  http://www.heels.com/womens-shoes/partyy-r-fuchsia-satin.html

  Ik hoop dat dit je een beetje helpt (:

  • Reageer Des 01/05/2012

   dankje lieve Denise! Ik durf alleen nu niet via internet meer te bestellen, want ik as zaterdag is de bruiloft al.

 • Reageer Maris 30/04/2012

  O meid, wat erg! En ze zijn zoooo mooi. Ja ik zou zeggen, je mag zo mijn trouwschoenen komen ophalen (maat 38, die ook echt als die maat valt), maar dat zijn niet voor dit soort schoenen, maar echte trouwhakjes van Rainbow Club(deze: http://www.weddingwonderland.nl/bruidsschoenen/rainbow-club/amanda/).

  • Reageer Des 01/05/2012

   dank voor de tip, Maris!

 • Reageer Rianne 30/04/2012

  OMG ik vind ze echt geweldig!! Hopelijk vind je nog op tijd prachtige schoenen =D

 • Reageer Sterrie 30/04/2012

  Aaaah, dat meen je niet!! Drama!!!En nu? Hoop dat je nog een mooi paar kunt vinden voor de bruiloft! *duimt*

 • Reageer Sterrie 30/04/2012

  Ze zijn wel erg gaaf trouwens!!

 • Reageer Elise 01/05/2012

  Kun je niet dat bovenste paar kopen maar dan een maatje groter? Misschien vallen ze ook wel klein uit. Of anders prop je wc-papier in de neus. Als laatste redmiddel, zeg maar.

  Succes en ik ga meeduimen voor een klein wonder!

  (of wees hardcore en kom op blote voeten, met felroze gelakte nagels. Da’s wel origineel)

 • Reageer amine 01/05/2012

  Ik stuur doe’a jouw kant op lieverd hopelijk heb je ondertussen de schoenen van je dromen gevonden anders zal je de bruiloft moeten aflassen vrees ik 😛

 • Reageer Foodloveandhappiness 01/05/2012

  Oh wat een drama! Ik leef met je mee…En hoop voor je dat alles uiteindelijk goed komt!

  x Danielle

 • Reageer Ayla 02/05/2012

  Des, heb je al schoenen? Als je peeptoes niet erg vindt, kan je nog een keer op zalando.nl kijken! Kwam vandaag glitter peeptoes tegen

 • Reageer Inge 02/05/2012

  ouch, dat is wel efkes stressen, maar dat komt toch wel goed, eens een dag gaan shoe shoppen!
  Kan je niet bij de Steve Madden zelf langs gaan?
  In ieder geval veel succes! Ik duim!

 • Reageer Lisa 02/05/2012

  Oooh nooo! Ik vind beide paren geweldig, heb je inmiddels al een alternatief gevonden?

 • Reageer Lnnk 02/05/2012

  Dat meen je niet! Ik ga heel heel heel hard voor je duimen. Wat laten we eerlijk zijn, wat is een goede bruiloft zonder roze glitterschoenen?

 • Reageer Mariel 04/05/2012

  Nu ben ik ook verliefd op die schoenen! Wat een drama dat je nog geen schoenen hebt!

 • Reageer 77235 06/05/2012

  hoe is dit afgelopen Des?

 • Reageer Olga 10/05/2012

  Ben je uiteindelijk op je blote voeten getrouwd?

 • Reageer di 25/08/2012

  Ik plaats eigenlijk nooit een reactie, maar bij het zien van deze schoenen moest ik meteen aan jou denken! hihi http://www.hm.com/nl/product/04756?article=04756-A

 • Laat een reactie achter