Nadelunch- Hello Goodbye, toch wel liefde

03/05/2012 - 18 reacties
http://www.pinkundies.nl

http://www.pinkundies.nl

 

Hello Goodbye, ik heb daar mijn twijfels bij (haha). Maar laat ik vooropstellen: het concept is natuurlijk gewoon heel mooi. Want ook toen er nog geen Hello Goodbye was en ik op Schiphol rondliep omdat ik zelf op vakantie ging of iemand ging brengen of ophalen, zag ik overal die mensen die je ook in het programma ziet. Mensen die allemaal een verhaal met zich meebrengen. Juist op een vliegveld valt het meer op. Het is de plek waar je vertrekt en het is de laatste plek waar je langs moet gaan om echt in een land te komen.

klik hier om verder te lezen

 

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 03/05/2012

  Dit is echt HET programma waar ik schaamteloos bij zit te huilen. Echt dikke-tranen-over-je-wangen huilen. Overigens wel alleen als ik in mijn eentje ben.

  En dat dubbele gevoel herken ik. Maar het komt gewoon echt door die Joost en doordat mensen het programma kennen. Weten dat zie iets heftigs moeten vertellen. Dat wordt een soort van verwacht anders kom je niet met je kop op tv. Ik denk dat hij ook heeeeel veel mensen aanspreekt waar geen emotioneel verhaal uit voortkomt (zo ook een vriendin van mij die door hem is aangesproken), maar dat laten ze natuurlijk niet op tv zien.

  Fijn dat je me door de laatste zin weer in de lach laat schieten Des ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Hanneke @ Oh beautiful world 03/05/2012

  herkenbaar! ik heb ook echt een haat/liefde verhouding met dit programma. ik vind de verhalen van mensen vaak heel mooi en pink zo nu en dan inderdaad ook een traantje weg, maar soms irriteer ik me ook aan joris die zo schaamteloos zit te wroeten naar sappige persoonlijke verhalen met hopelijk nog een traantje hier en daar.. maar ach, tegelijkertijd kijk ik er wel weer naar dus mag eigenlijk niet zeuren ๐Ÿ˜‰

  • Reageer Des 08/05/2012

   hahaha, ja dat dubbele gevoel heb ik dus ook

 • Reageer Caithlin 03/05/2012

  Ik sta er ook altijd van te kijken hoe open mensen bij Hellogoodbye zijn, maar ik vind het juist wel iets moois. Dat ze zoveel van zichzelf durven delen.

  • Reageer Des 08/05/2012

   precies. het maakt de mensen heel echt

 • Reageer Elisse 04/05/2012

  Haha jaa! Wij hebben ook een tijdje dat programma op Belgische bodem gehad (met een Vlaamse presentator dan uiteraard) en ik vond het zelf verschrikkelijk hoe ze die verhalen uit mensen halen. (En hoe ikzelf er dan schaamteloos bij huilde) Tranen met tuiten jawel!

  • Reageer Des 08/05/2012

   moet kunnen!

 • Reageer Rosanneke 04/05/2012

  Haha, hier geen last van dubbele gevoelens hoor, ik ben echt een schaamteloze voyeur ๐Ÿ™‚ Heeeerlijk. En maar janken he.

  • Reageer Des 08/05/2012

   hihi, je bent niet de enige

 • Reageer 77235 06/05/2012

  janken dit. ik moet sowieso bijna altijd huilen op vliegvelden. toen ik van finland naar duitsland vloog zag ik een stel dat elkaar in de armen vloog en moest janken

 • Reageer Lin 07/05/2012

  Ik wilde gewoon even zeggen dat ik zo van je smilenotes hou. Doei.

 • Reageer Nicole 07/05/2012

  Mijn moeder en ik zijn precies zoals Joris..
  Mensen vertellen altijd alles aan ons.

  Net zoals bij de kapper.. Wat voor een verhalen je dรกรกr voorbij hoort komen! Ongelofelijk!

  • Reageer Des 08/05/2012

   echt?? dus jij weet gewoon alle geheimen!

 • Reageer mille pagine 08/05/2012

  Mensen melden zich in de meeste gevallen trouwens aan, volgens mij. Dus Joris hoeft niet lang te wroeten. Ik kan me ook nauwelijks voorstellen dat iedereen dat zomaar voor de camera gooit (‘ja ik kan niet zwanger worden’ ‘nee deze dochter heb ik inderdaad al 13 jaar niet gezien’)

  Desalniettemin vind ik hem meestal best respectvol. Laatst zei hij iets als ‘maar wat doen jullie elkaar dan aan…’, en dat was heel raak.

  Ik wil me trouwens ook opgeven…Lijkt me nou eens gewoon leuk. :p alleen ik heb geen lang verhaal, haha
  misschien moet jij je opgeven!

 • Reageer mille pagine 08/05/2012

  Hee, sorry, dat neem ik terug. Ik heb het net opgezocht en je kunt je niet opgeven. Goh.

 • Laat een reactie achter