Antwoord op uw vragen en Josh Hartnett.

21/06/2012 - 24 reacties

Leuk sjeg, die vragen van jullie!! Vandaag deel1 met een paar antwoorden voor jullie, zeer serieus beantwoord:

 • Stel je krijgt een uitnodiging voor Blue Ivy haar eerste verjaardag, wat zou tante Des haar dan geven? Ik zou een vertaling proberen te zoeken voor 1 van mijn lievelings kinderboeken: Ot&Sien. Omdat ik natuurlijk niet graag met lege handen kom: voor Bee zou ik geurkaarzen van Lily Flame halen, en voor Jay Z een boek over Nederlandse schilders. Ja, ik denk wel dat hij dat leuk zou vinden.
 • Een leven zonder kaas, of een leven zonder chocolade: OMFG!! Wat een MOEILIJKE VRAAG IS DIT! Ik ben GEK op chocola, en GEK op alle soorten kaas, zelfs schimmelkaas. Van kaas word ik nooit misselijk, van chocola soms wel. Dus: een leven zonder choco (of zonder kaas? Nee, chocola. Nee, kaas. NEE CHOCOLA!!)
 • De do’s&dont’s van een goed huwelijk: 1. Probeer een man niet te veranderen. 2. Houd van hem zoals hij nu is. 3. Kook eens terwijl je hoge hakken aanhebt. 4. Een massage met amandelolie, en hij is als was in je handen. 5. Toon interesse, ook al is dat in zijn visie waarom Barcelona een betere club is dan Real Madrid.
 • Wie zijn je celeb crushes? Johnny Depp. John Legend. Lenny Kravitz. Matt Damon. Josep Guardiola, blablabla. Maar ook Vincent Cassel. En Benicio del Torro OMG COME TO MAMA. Of die ene, Jos Hrtnett, DJIEZES GIVE ME SOME SUGAR HONEY!
 • Kun je dansen? Pardon??? KAN IK DANSEN?? Is mijn blog niet grappig? Is de paus katholiek?? Is Christiano Ronaldo homo?? Wat is dit voor onlogische vraag, ik kan VET GOED dansen!!!
 • Hoe eet je een tompouche? Nou het liefst niet natuurlijk, en als ik het al eet, met een kleine groep intimi waar ik niet bang voor ben om bij te blunderen. Maar het liefst haal ik eerst het dakje eraf. Doe ik met een lepel het slagroom op het dakje. En eet ik dat dan stukje voor stukje.
 • Matcht je bra met je onderpeur? Bijna nooit. Ik heb namelijk alleen maar fel gekleurde hipsters met motiefjes. En al mijn bh’s zijn zwart. Maar als ik ga reizen draag ik wel altijd een zwarte hipster erbij. Want ik denk dan: stel he, het vliegtuig stort neer. Dan wil ik in ieder geval wel met matchende lingerie gevonden worden. Nog een grappig verhaaltje trouwens: ik deed eens een cursus Frans in Parijs. Daar leerde ik een groep Italianen kennen. In die groep broeide iets tussen een Italiaans meisje en dito jongen. Ze zou op een avond bij hem in het hotel slapen. Ze nam mij die avond even apart voor wat “girltalk” , ze had namelijk een probleem. I wanna have sex with him, zei ze. Ok, just do it!, zei ik. Yes, but I have a big problem, zei ze. Ze liet mij een stukje van haar bh-bandje zien. Een witte. Ok, what’s the problem then, vroeg ik. En vervolgens liet ze me een klein stukje van haar onderbroek zien: een groene met kikkertjes erop. HAHAHAHAHA. Grappig was het.
 • Wat vind je van Brad Pitt? Ik denk dat hij wel grappig is. Maar hij heeft Jennifer Aniston gedisst, dus no way jose, Brad, dat vergeef ik hem nooit.
 • Zijn je nagels oranje? Als ik curry heb gegeten ja.
 • Heb je weleens twee verschillende sokken aan?  Natuurlijk heb ik altijd 2 verschillende sokken aan. Omdat ik te lui ben om een matchend paar te zoeken, heb ik al mijn sokken in een grote doos.
 • Wat vind je van een tomaat? Ik weet het nog niet zo goed. Ik vind hem best lekker, maar alleen met iets erbij. Dus in een salade bijvoorbeeld. Of met een eitje. Of met pasta.
 • Wie is liever: Badu&Totoro?  Een echte moeder kan nooit zeggen wie haar lievelingskind is (Badu, want Totoro is een kleine terrorist).
Vorige post Volgende post

24 reacties

 • Reageer Sandra 21/06/2012

  gdvrdmm wat heb ik je gemist 😉 En gelukkig ben jij al aan de man, anders had ik nog concurrentie ook wat Johnny Depp betreft.

 • Reageer Liliane 21/06/2012

  Een nieuwe post, hulde!
  Ik zeg chocola mét kaas. Nouja eigenlijk kan ik dat wel zeggen, maar als ik eraan denk word ik misselijk.

 • Reageer Kauthar 21/06/2012

  Normaal een lurker van hier tot Tokio, maar wát leuk dat je er weer bent ;).

 • Reageer Charlaine 21/06/2012

  OH je maakt me blij 😀
  Ik heb je gemist!

  Eindelijk weer kunnen lachen
  (ok dat klinkt wel heul sneu)

 • Reageer Naomi 22/06/2012

  Aaaaah kaas. Chocola. Kaas. Awyeah.

 • Reageer Marahschrijft 22/06/2012

  Hahaha geweldig 😀

 • Reageer Saskia 22/06/2012

  Wat een GEWELDIGE antwoorden. Ik lees je stukjes altijd met plezier.

 • Reageer Anke 22/06/2012

  Ik denk dus ook dat Jay-Z jouw cadeau wel kan waarderen. En Josh Hartnett, ik was hem alweer vergeten, maar inderdaad, hij mag er wel wezen. Verder heb ik nu zin in een tompouche, maar ja, die eet ik dus ook nooit, want dat kan ik gewoon niet.
  Nu al benieuwd naar volgende delen met antwoorden! 🙂

 • Reageer jorinde 22/06/2012

  leuk dat je er weer bent. funny as always!

 • Reageer Rianne 22/06/2012

  Wat een leuke manier van SOGGEN!

 • Reageer emily 22/06/2012

  ahwwyeahh Des is back 😀

 • Reageer Danielle 22/06/2012

  Hij is weer fijn!

 • Reageer Wen. 22/06/2012

  TOMPOUCHE: De “pudding” netjes doormidden snijden in de lengte met een mes. Dus alleen door de pudding snijden. Tadaah! Een kliedervrije manier om je tompouche te eten! 😀

 • Reageer Myrthe 22/06/2012

  Hahahahahahahah Des ik vind je echt zo hilarisch, heeerrrrrrlijk!

  (ps ik kende Joshyboy niet maar….. OK ZWIJMEL) (Nu lijkt het alsof ik voor de Tina schrijf of zo )

 • Reageer Foodloveandhappiness 22/06/2012

  Goed dat je weer terug bent! Leuk om te lezen!
  Die onderbroek met kikkertjes, stja dat is wel een klein probleempje haha. En goede celeb crushes;)

 • Reageer Anni 22/06/2012

  Leuk stukje!

  En Josh Hartnett, jammieee! Ik heb vroeger (in de periode van Pearl Harbor) nog eens een fansite over hem gemaakt, hihi.

 • Reageer theselfhelphipster 23/06/2012

  <3 Ik hou van je stukjes!

 • Reageer tam 23/06/2012

  Heerlijk een tompouce thuis opknabbelen

 • Reageer Blauwe sokken 24/06/2012

  welcome back Des! Je stukjes zijn ook niets veranderd he.

  en ja das positief, goed begin van mn zondag!

 • Reageer Ayla 24/06/2012

  hahaha dat verhaaltje over dat ondergoed 😀

 • Reageer T 24/06/2012

  kaas/chocolade is echt een moeilijke 🙂

 • Reageer Miss Moneypenny 24/06/2012

  Of je kunt dansen. Tsssk, hoe durven ze het te vragen.

 • Reageer Kim 25/06/2012

  JOSH HARTNETT!! Ik was hem bijna vergeten, wat is hij mooi! <3

 • Laat een reactie achter