Nadelunch – Indonesiers vs Nederlanders

28/06/2012 - 5 reacties

De gemiddelde Indonesiër heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Onverwachte gasten zeggen dat ze niet welkom zijn, zal nooit gebeuren. Tijdens etenstijd komen is geen probleem. De Indonesiër is namelijk gek op eten.

lees hier verder.

 

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer T 28/06/2012

  dit vind ik dus heel leuk om te lezen. en grappig om te zien dat de Indonesische en Bosnische cultuur eigenlijk heel veel op elkaar lijkt

 • Reageer Shanti 28/06/2012

  Ik heb daar altijd zo’n hekel aan, vroeger ging ik bij vriendinnetje spelen en dan mocht je nooit blijven eten want dan was er niet genoeg terwijl bij ons altijd iedereen kon blijven eten, dan maakte mijn moeder gewoon wat extra’s (evt. iets anders) of werd er nog een extra stuk vlees uit de vriezer gehaald (en wij zijn gewoon hartstikke nederlands haha).

 • Reageer Foodloveandhappiness 28/06/2012

  Leuk om te lezen, en herkenbaar van Indonesische vrienden. Mooie foto trouwens, prachtig zo oud!

 • Reageer Meisje zonder eetstoornis 29/06/2012

  Leuk om te lezen! Haha, dat van die familie vind ik sowieso wel apart… ook je achterneef en zo. Ik vraag me af of ik er überhaupt wel één heb.

 • Reageer tam 29/06/2012

  Tja, ik ben mengelmoesje van een Nederlandse en een Indische Mengelmoesje die eeuwen terug gaat. Ik heb een combo van alles, ik ruik weer wel aan eten, ik ruik bijna overal aan, het liefst raak ik alles ook aan (lopend door de ikea wil ik graag dingen aanraken, nuts), zal niet met links eten aannemen, ik ben samen met mijn vader de meest Nederlandse in de familie (recht voor de raap),maar niet in externe situaties (excl werk want dat is mijn tweede onderkomen en laat ik mijn huigje wel zien).
  Ik ben hardwerkend op het werk en het liefst aardslui thuis. Wens het liefst altijd senang te voelen en de lijst met tegenstrijdigheden gaat voort.

 • Laat een reactie achter