Des – Tas : 0 – 1

11/07/2012 - 48 reacties

Eigenlijk is bovenstaande plaatje genoeg voor het stukje wat ik wou schrijven. Maar goed, als ik alleen dit plaatje zou zetten, zouden jullie vast ook denken: wtf Des,  als ik wel zou willen 9gag-en, dan zou ik wel naar 9gag.com gaan.
Dus, omdat ik jullie graag niet teleurstel, en omdat ik alles doe voor de mensheid, een begeleidend stukje:

picture this: een mooie sexy volwassen vrouw, ok hier&daar misschien wat vetrolletjes, DESondanks toch nog sexy, bij de kassa/fiets/voordeur. Picture een denkwolkje bij haar hoofd:
even zien, m’n portemonnee/sleutel, waar is die, eens kijken, nee ik zie niets, ok, even graaien, ik kan hem elk moment hebben, is dit m’n sleutel, nee dat is een armbandje, wat is dit, nee een schrijfboekje. Even verder nog graaien, godver, waar is het nou, nee dat is lipgloss, make up tasje, ja YES HEB EM, ow nee shit, dat is m’n werkpas, nog even verder, GODVERJEZUS, waar is het nou, zat het nou in dat kleine vakje, even kijken, wat is dit, nee muntgeld, een paperclip, bonnetjes, GODVER, ik moet echt m’n tas eens opruimen, waar is het nouuuuuu, JEZUS, even voelen, he wat is dit, he 5 euro!! dat komt mooi uit, godver, m’n ring zit vast, ik zit vast in m’n tas, SHIT! GODVER!! Ja, hebbes, ok, waaar is nou mijn sleutellllllllll, echt, ik haat dit,  en ik hoor die bos wel rinkelen. Ok. Fuck it. Ik haal alles eruit. Drinkbeker, schrijfboekjes, lunchbakje, pennen, make up tasje, portemonnee, muntgeld, bonnetjes, ow nog een pen, oja, die 5 euro,  nog een pen, he deze lipgloss was ik al kwijt, YESSSS! MIJN SLEUTEL, EINDELIJK YESSS!!!!!!!! IK HEB EM!!!!!!!

[Einde begeleidend stukje].

Vorige post Volgende post

48 reacties

 • Reageer Merel 11/07/2012

  Soms kan ik mijn sleutels niet vinden omdat ik ze in het vakje voor sleutels in mijn tas heb gestopt. Wie verwacht dat nou?!

  • Reageer Des 12/07/2012

   echt belachelijk. in het VAKJE??

 • Reageer Lnnk 11/07/2012

  Dit stukje zou over mij en mijn tas kunnen gaan… Stond je net achter me bij de kassa? 😉

  • Reageer Des 12/07/2012

   misschien wel, u will never know

 • Reageer Charlaine 11/07/2012

  Het is bij mij zo erg dat ik soms m’n tas niet eens meer kan vinden.

 • Reageer Maris 11/07/2012

  Yep, heeeeeel herkenbaar. Mijn tas is echt mijn uitlaatklep voor ongeorganiseerdheid, troep, rommel, shit, alles (je moet toch ergens zo zijn toch, als je huis altijd spik en span is?). Mijn hele nagels zitten altijd vol met koekkruimels als ik mijn sleutels zoek. Bah!

  • Reageer Des 12/07/2012

   hahahah BIJ MIJ OOK!!

 • Reageer Anouk 11/07/2012

  Ik weet precies waar alles zit in mijn tas.

  • Reageer Des 12/07/2012

   kun je ons dat leren. aub svp

 • Reageer Lin 11/07/2012

  Ik heb dit stukje net naar G gemailt met als onderwerp: story of my life.

  • Reageer Des 12/07/2012

   hahahah, als we voor onze voordeur staan zegt LOML ook altijd: laat maar ik heb wel de huissleutel

 • Reageer Jennn 11/07/2012

  haha, heel herkenbaar!

 • Reageer Eva 11/07/2012

  Herkenbaar, alleen vaak een ander einde:

  “Ok. Fuck it. Ik haal alles eruit. Drinkbeker, schrijfboekjes, lunchbakje, pennen, make up tasje, portemonnee, muntgeld, bonnetjes, ow nog een pen, oja, die 5 euro, nog een pen, he deze lipgloss was ik al kwijt,

  heee wat een rare bobbel in mn broekzak trouwens, zit die daar normaal –

  Oh.”

  • Reageer Des 12/07/2012

   HAHAHAHAHAHAHAHA

 • Reageer Vivian 11/07/2012

  Haha, heel grappig! Alleen heb ik dit meestal niet want als ik de deur uitga heb ik nooit echt een tas bij me, of een heel kleintje. Maar ik heb het wel altijd bij mijn schooltas: die pakt mijn moeder in en dan weet ik nooit in welk vak ze welke dingen heeft gestopt!

  • Reageer Des 12/07/2012

   ze moet je een briefje geven. waar alles in zit. in welk vakje

 • Reageer Riz 11/07/2012

  als het regent is het nog net een tikkeltje erger… *veegtdruppelsvangezichtknijpthaaruit*

  • Reageer Des 12/07/2012

   ow hou op. vooral als ik bij m’n fiets sta

 • Reageer Lyanne 11/07/2012

  Ik zie mezelf. Ik had net nog zo’n moment. Misschien koop ik gewoon geen tassen meer.

  • Reageer Des 12/07/2012

   ik denk dat ik daar ook maar mee ga stoppen

 • Reageer Rosanneke 11/07/2012

  Ik ben ervan overtuigd dat als ik en mijn man ooit zouden scheiden, het grotendeels toegeschreven zal kunnen worden aan zijn frustratie over mijn tassen waar ik nooit iets in kan vinden (of: hutkoffers, zoals hij ze durft te noemen)…:-)

  • Reageer Des 12/07/2012

   oja, hier ook eentje

 • Reageer Dina 11/07/2012

  Oeps ik herken hier mijn tas en mezelf behoorlijk in.

 • Reageer Denise 11/07/2012

  Hahaha heel herkenbaar dit..

 • Reageer Bodine 11/07/2012

  Alsof je zo’n Harry Potter tas hebt, waar een hele tent in past en je arm in verdwijnt.

  • Reageer Des 12/07/2012

   ja!! dan denk ik: hoe komt mijn tas zo zwaar.nou zo dus

 • Reageer sterrie 11/07/2012

  Hahahaha, dit had zo over mij kunnen gaan. Maar zijn wij vrouwen niet (bijna) allemaal zo??? 😉

 • Reageer Danielle 11/07/2012

  Ik ga mijzelf nu dus proberen in een tas te stoppen.

 • Reageer Shanti 11/07/2012

  Haha, dit is ZO herkenbaar!

 • Reageer Eline 11/07/2012

  Hahaha, heel herkenbaar. Ik heb nu alle prulletjes (zakdoekjes, spiegeltje, lipgloss, paracetamol enz.) die in mijn tas zaten in een etuitje gestopt en nu ben ik veel minder vaak dingen kwijt. Uitvinding van de eeuw al zeg ik het zelf.

  • Reageer Des 12/07/2012

   nou zal ik je wat zeggen Eline. Dat deed ik ook. Met als gevolg dat ik dacht: he wat is mijn tas leeg. en er weer allemaal troep in gooide.en weer niets kon vinden

   • Reageer Eline 12/07/2012

    Des, je bent ongelofelijk :’)

 • Reageer Foodloveandhappiness 11/07/2012

  Echt he! Grote tassen zouden verboden moeten worden, dan is dit probleem ook opgelost;) Ook fijn: na je werk nog even naar de supermarkt, natuurlijk zonder boodschappentas, dus alles in je handtas proppen en dan met bovenstaand probleem zitten!

  • Reageer Des 12/07/2012

   jaaa!! dat heb ik dus ook!

 • Reageer Saskia 11/07/2012

  Hahahaha dit heb ik ook wel eens gehad (a)

 • Reageer Daan 11/07/2012

  Mooie toepasselijke quote uit HP & Deathly Hallows: “Where do vanished objects go?” “Into non-being, which is to say, everything.”

  • Reageer Des 12/07/2012

   ahahhahha, ja HP heeft gelijk (altijd)

 • Reageer Jolien 12/07/2012

  Ontzettend herkenbaar. Ik heb het tegenwoordig met mijn pinpas, die ik elke keer los in mijn tas smijt. ooohh nee! Pinpas gestolen! Weg! Echt, weg! Niet dus, zit altijd wel ergens in een vakje ofzo 😉

 • Reageer Lianne 12/07/2012

  Als een malle door je tas graaien tot je je doelobject(?)gevonden hebt noem ik altijd lingoën. “Even Lingoën naar m’n sleutels”. (Net als in het spel Lingo weet je wel, dat graaien in die bak, maar dan in je tas. Nu ik het zo opschrijf klinkt het dom maar zelf vind ik het wel altijd grappig)

 • Reageer Linny 12/07/2012

  hahahahahahaahaha, “ik zit vast in mijn tas!”

 • Reageer Myrthe 12/07/2012

  Hahahahaha, dit heb ik precies en dan ook nog met mijn portemonnee, dubbele pret JEUUJ

 • Reageer Marieke 12/07/2012

  This could be me… Zo erg! Haha!

 • Reageer Annemijn 14/07/2012

  Ohhh veel te herkenbaar dit! Zit bij mij in de familie volgens mij, maar m’n zus doet altijd meer de ‘oh, sleutels kwijt. nou ja, gebeurt toch 123492 keer per dag’ en ik meer de ‘AAAAAAH NEE nu zijn ze echt gestolen kut ja wat nu nee gestolen’ ‘zitten ze niet daar?’ ‘oh ja laat maar.’

 • Reageer Olga 03/08/2012

  En dat je dan net je nagel breekt of inscheurt op het moment dat je iets uit je tas loopt te graaien.. snik.

 • Laat een reactie achter