Ik wil verdomme een PRECIES tijdstip!!!

03/07/2012 - 28 reacties

Onze wasmachine was stuk.

Wacht. Dat is niet waar.
Laat ik anders beginnen:

LOML had het idee dat onze wasmachine stuk was, en in plaats van hem eerst te repareren kocht hij een gehele nieuwe.
Wel eentje waar ook meteen een droger in zit, dat doet die man van mij dan weer wel goed.

Hartstikke leuk allemaal, tot een paar dagen voordat we op vakantie gingen. Wasmachine stuk.

Dus belde ik op een maandag naar het bedrijf. Of er een monteur langs kon komen. Dat kon wel. Op de dinsdag. Tussen 8.00 en 13.00 uur. Ik vroeg meteen een ochtend vrij, maar werd een half uur later weer gebeld. Dat dinsdag toch niet kon, en of ik woensdagochtend kon? De wasmachine had ik nodig voordat we op vakantie gingen, dus ja. Ik moest wel.

Woensdagochtend werd ik gebeld om 9.00 uur. De monteur kon niet komen. Of nouja, dat kon wel. Maar na 13.00 uur. Nou ehh..eigenlijk kon hij tussen 13.00 en 17.00 uur komen.

Ik wou een tijdstip weten. Een precies tijdstip. Nee, dat kan niet mevrouw. Maar het zou waarschijnlijk aan het eind van de middag worden. Maar dat kon om 1600 uur zijn. Maar eigenlijk 1500 uur ook wel.

Pislink was ik. PIS. LINK. Dat hele gezeik altijd met monteurs die tussen 8.00 en 1800 uur komen. En nooit een duidelijk tijdstip noemen, “want een afspraak kan ook altijd uitlopen”.  Uitlopen, mijn zongebruinde ass.
Ik stel voor: je plant zo’n monteur voor 30 minuten in. Loopt het uit, dan maakt de monteur een 2e afspraak.  Ben ik nou zo slim? Of zijn die bedrijven allemaal zo dom?
(Dat laatste. En ook dat eerste).

Dus. Mocht ik ooit minister presidente worden van Nederland (HET KAN), dan zal ik een wet invoeren. En als bedrijven zich niet aan de afspraken houden, ze de gevangenis insturen. En als straf moeten ze dan het hele land op cupcakes trakteren.
Zo. Dat zal ze leren.

Ps. Ondertussen was ik naar werk gegaan. De monteur zou mij een half uur van te voren bellen als hij zou komen. Eenmaal op werk belde de monteur: hoi, over 10 minuten sta ik voor je deur hoor!
Ps2. De wasmachine slesh droger is ondertussen gemaakt. Fieuw.
Ps3. Ik schreef er eerder een stukje over.
Ps4. Totoro had zijn eigen manier om te laten merken dat hij het er ook niet mee eens was:

 

Vorige post Volgende post

28 reacties

 • Reageer Chezzelia 03/07/2012

  hahahhaaha en die foto is echt GENIAAL!

 • Reageer Madelon 03/07/2012

  Daarom laat ik hubby dus mooi thuisblijven bij dat soort afspraken.

 • Reageer Saskia 03/07/2012

  Oh ik kan daar dus ook echt PIS link om worden. Ik zou op je stemmen als je de verkiezingen in gaat Des! En die laatste foto is echt GENIAAL! <3

 • Reageer Lnnk 03/07/2012

  Oh daar kan ik me zo aan irriteren. Hoezo kan er geen betere schatting gemaakt worden dan ergens tussen 11 en 19 uur? Komt op..

 • Reageer Anouk 03/07/2012

  Ja, dat is echt super frustrerend. Onze wasmachine was ook kapot, blij dat de vader van m’n vriend ‘m heeft gefixt!

 • Reageer Linda 03/07/2012

  Verschrikkelijk is dat, ja. Toen onze wasmachine laatst stuk was zou de monteur ook tussen 8.00 en 17.00 uur komen, dus ik niks gepland die dag.. Kwam hij precies om 8 uur ’s morgens :p

 • Reageer Liliane 04/07/2012

  Hahaha, die Totoro!
  Ja, nee, herkenbaar dit! Net zoals met pakketjes, die zeggen ze ook altijd binnen een bepaalde tijdspannen langs te komen brengen maar ze houden zich er (bijna) nooit aan. Daar zit je dan, te wachten tot je een ons (of meer) weegt.

 • Reageer Jennn 04/07/2012

  haha, geweldige foto en heel herkenbaar stukje!

 • Reageer Ann 04/07/2012

  Hahahaha die foto!

  Oh en zo herkenbaar. Mag je blij zijn dat je wasmachine gemaakt is, met onze digicorder was het meer dan één keer feest met monteurs.

 • Reageer Foodloveandhappiness 04/07/2012

  Zeker dat eerste! En ook dat laatste!

 • Reageer Jolien 04/07/2012

  haha jah! Dit is zooo herkenbaar! Of het nou een wasmachine mannetje is of een tv-kereltje, ze komen of te laat, of ze komen niet. Heeeeel vervelend!

 • Reageer Lianne 04/07/2012

  Ik heb me ooit eens uit de naad gerend om op tijd thuis te zijn voor de aflevering van mijn telefoon ‘tussen 12 en 18 mevrouwtje’, en toen vond ik ’s avonds een briefje in de brievenbus dat hij ’s morgens was geweest maar ik niet thuis was. Arghh!!

 • Reageer Lyanne 04/07/2012

  Haha zo herkenbaar!! Je neemt vrij en dan komen ze niet. Of andersom. Ik wil dus dat jij minister presidente wordt, want ik zie die wet wel zitten!

 • Reageer Vivian 04/07/2012

  Haha oh mijn god, dit is ZO herkenbaar hè! Wij hebben het ook altijd met alle soorten monteurs en ook met mensen die voor bijv. mijn rolstoel of ander hulpmiddel komen, het is altijd ”tussen dan en dan.” Vreselijk!

 • Reageer Lisa 04/07/2012

  Laatst had ik voor het eerst een monteur over de vloer, tussen 8 en 10. Godzijdank was hij er om 8:15 maar ik had stiekem op het ergste gerekend. Gelukkig maar dat je er nu (voor even……………) vanaf bent!

 • Reageer Sophie 04/07/2012

  Ik stem ook op je! Ik was een paar jaar zo lief om thuis te blijven in het huis van mijn vriend en zijn toenmalige huisgenoten omdat er een kast werd bezorgd en zij allemaal niet konden. Die kast zou tussen 11.00 en 16.00 komen. Nou, die kwam dus pas om 17.30. Ik stierf van de honger daar en verveelde me dood. Nooit meer!

  • Reageer Sophie 04/07/2012

   paar jaar GELEDEN dus, niet een paar jaar lang haha tsjonge.

 • Reageer Anouk 04/07/2012

  Zo stom idd. Ze komen heel vroeg, heel laat of bellen je niet van tevoren en dan staan ze voor een dichte deur, omdat jij net even boodschappen aan het doen bent. Heel herkenbaar en ontzettend vervelend!

 • Reageer T 04/07/2012

  zal ik het Vote 4 Des campagne team leiden? Ik heb veel van parks & rec geleerd ..

 • Reageer Marieke 04/07/2012

  Ohh zwaar irritant die lui! Pfff… Haat.

 • Reageer Angel 05/07/2012

  Die laatste foto is geniaal!!

 • Reageer Eva 05/07/2012

  Oh dat is zo irritant! Was ook met smacht 2 vrijdagen achter elkaar aan het wachten tot een pakketje opgehaald zou worden ‘Tussen 9.00 en 18.00’. Allebei de vrijdagen geen ophaalmeneer gezien hoor. Wat een eikels. Vervolgens heel boos geworden en toen kon het de dag erna ineens su-per gemakkelijk en zonder gedoe.. Pfff

 • Reageer Dina 05/07/2012

  Als je lang genoeg zeurt, komen ze heus wel op het tijdstip dat jij wilt. Ongeveer.

 • Reageer Anke 05/07/2012

  Oh zo herkenbaar! Laatst een paar dagen moeten omgooien zodat ik zeker thuis zou zijn. Want als er niet open werd gedaan zou ik alsnog de voorrijkosten moeten betalen (en natuurlijk weer minutenlang in de wacht moeten hangen om een nieuwe afspraak te maken)… Er kon ook geen notitie worden gemaakt dat voor een bepaalde tijd niemand thuis zou zijn en bellen als ze onderweg waren zat er ook al niet in. Toen de monteur er eindelijk was, was het het hele probleem natuurlijk binnen 15 minuten opgelost. Het is ook altijd hetzelfde liedje hè.

 • Reageer Maris 05/07/2012

  Erg is dat he? Niet alleen monteurs, ook postbezorgers kunnen hier wat van hoor.. vreselijk is het!

 • Reageer franske 05/07/2012

  jij schrijft ZO leuk jemig

 • Reageer Blauwe sokken 06/07/2012

  ooooh mee eens, wat hoop ik toch dat jij minister wordt! Niets irritanter dan DE HELE DAG wachten op een monteur die om 1730 nog eens aan komt kakken (hij had er ook al om 8 uur kunnen zijn). En dan heb ik nog niet eens boodschappen gedaan want STEL dat dan net die monteur langs komt enzo.

 • Reageer tam 06/07/2012

  Glasvezel-mensjes komen gewoon helemaal niet. Drie keer afspraak gemaakt..drie keer niet geweest. Ik zal eeuwig kabel internet blijven gebruiken in combi met kabeltv. Ik ga niet voor dat kastje betalen plus trager internet voor hetzelfde geld. Viva eigenwijsheid.

 • Laat een reactie achter