Nadelunch – De vragen tijdens ramadan

26/07/2012 - 7 reacties

Weet je wat nou grappig is? Of nouja, grappig, grappig. Wat is nou echt grappig, hè, tegenwoordig? (Hoe noem je een sprookjesfiguur met incontinentie? Plassepoester! Hahahahahaha.)

Ik blog nu al een aantal jaartjes. En elk jaar met ramadan schrijf ik er wel een stukje over. Kijk maar hier in 2011, 2010 en 2009. Ik bedoel: wat moet je anders schrijven met alleen maar cupcakes, quater pounders en tosti’s in je hoofd?

hier kun je verder lezen

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer yourlifestyleguide.nl 27/07/2012

  Desje, vanuit Mexico: veel succes met de Ramadan!
  En ohja, je nieuwe lay-out rocks girl!

 • Reageer Marahschrijft 27/07/2012

  Ik vind het juist interessant om te lezen!

 • Reageer Sarah 27/07/2012

  Woehoe, dat vind ik nu grappig: in Nadelunch schrijven over Ramadam. Wat jammer dat je geen woordgrapjes gemaakt hebt.

  Ik hoop trouwens dat ik daarmee niet per ongeluk in de categorie val van Irritante Mens tijdens Ramadam slechts Niet de Kop in te Slaan wegens nou ja, weetwel, arme Afrikaanse kindjes en zo.

  Maar ik vind het wel echt grappig. Ik had toch gedacht dat je daar wat mee ging doen hoor.

 • Reageer Angel 28/07/2012

  Ramadan, een vriendin van mij heeft het daar zo moeilijk mee. Zij houdt echt onwijs veel van eten en ik probeer niets te eten zolang zij in mijn buurt is

 • Reageer Elise 28/07/2012

  Die warmte helpt ook niet om goed te slapen 🙁 Leuk om te horen dat de Ramadan ook de band tussen mensen versterkt, dat samen iedere dag eten maken enzo daar had ik eerder niet bij stilgestaan (wist wel van de feesten erna natuurlijk). Maar als je geen vragen krijgt ga je dan echt geen stukjes over de Ramadan meer schrijven? Dat zou ik wel jammer vinden. En dat was alvast een vraag, dus dan moet je er toch weer een stukje over schrijven, haha! (Als je wilt he, het is jouw blog.) Veel succes met de Ramadan!

 • Reageer T 29/07/2012

  ‘gelukkig kun je zoveel water drinken als je wilt … WAT? OOK GEEN WATER? DAT KAN TOCH NIET? DAT IS NIET GEZOND …’ classic

 • Reageer Daan 05/08/2012

  Mag je met ’t Suikerfeest ook hartige dingen eten? 😀

 • Laat een reactie achter