Nadelunch (H)erkenning

12/07/2012 - 6 reacties

Ken je dat? Je bent op vakantie in het buitenland. Je loopt op het strand/stapt een restaurant binnen/maakt een foto bij het lelijkste gebouw ever, maar goed, alles om op Facebook te laten zien dat je op vakantie bent, en opeens hoor je ze: Nederlanders.
Ja, dat kan nou eenmaal, hè. Die heb je overal, dus ook toevallig net in dat ene pittoreske dorpje waarvan je nou echt dacht dat je de enige was die het ontdekt had. Ik ben erachter gekomen dat ik het dan in fases besef, dat er Nederlanders zijn.

hier kun je verder lezen.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Daan 12/07/2012

  Nederlanders op vakantie hebben ook altijd de meest rare kleren aan.

 • Reageer Riz 12/07/2012

  dat had ik vorig jaar in NY.. dat ik ineens midden in een gesprek viel waarvan ik dacht, hé die taal die ken ik. Vond het zo raar.. Lekker naief ook om te denken dat er totaal geen enkele Nederlander in NewYork zou rondlopen behalve ik met mijn gezelschap.. Of dat je op TimesSquare staat en er een groepje langsloopt en je daar wat woorden Nederlands vandaan hoort komen.. Neuh ik vind het maar raar.. Nederlanders op vakantie..

 • Reageer Jolien 13/07/2012

  Ja we zijn gewoon een reislustig volkje. Een jongen in Thailand zei ik een keer tegen me: you dutch people are everywhere!! En dat is ook wel zo. Waar je ook gaat, of dat nou een stad of de rimboe is, je komt ALTIJD Nederlanders tegen! Leuk stuk Des!

 • Reageer Madelon 13/07/2012

  Zelfs in buitenwijken van Egypte of Sudan kwamen wij Nederlanders tegen. Dan schrik je je ook rot als er plots iemand Nederlands tegen je begint te babbelen XD

 • Reageer Foodloveandhappiness 13/07/2012

  Leuk artikel!

 • Reageer T 13/07/2012

  die zijn uit duizenden te herkennen. ik herken Balkan mensen ook altijd – die hebben een herkenbare face

 • Laat een reactie achter