Oh ik ben soms ook zo zwak

06/07/2012 - 30 reacties

Ben&Jerry’s ijs / bolognese chips / pizza tonijn (maar dan zo’n hele dikke vette) / met make up op slapen / niet m’n tanden poetsen voor slapen / mensen oordelen voordat ik ze ook maar gesproken heb / jaloezie / wakker liggen wat mensen van mij vinden / niet durven te vragen / niet durven te vragen wanneer ik iets niet niet snap / net doen alsof ik iets snap / over me heen laten lopen / ongeduldig / me druk maken om de scheiding van Tomkat /spelfouten /taalfouten / kromme zinnen / social media / chocolade taart / de broodjes van de Subway / meedoen met massaconsumptie / magazines kopen / boeken kopen (ipv ze lenen van de bieb) / niet bidden / uitstelgedrag / tig smoesjes verzinnen om niet hard te lopen /mezelf beloven om in ieder geval een half uur niet op m’n telefoon te kijken en dan op mijn telefoon kijken hoelaat het is /roddelen  (maar het is zo leuk!!) /leugentje om eigen bestwil / persoonlijk aangevallen voelen / toch weer die schoenen kopen / afsnauwen / te laat op bed gaan/3x snoozen in de ochtend (ik ben nu ook zo’n lozer) / “aan de kant, aan de kant!!”  roepen tegen oude vrouwtjes terwijl ik aan het fietsen ben / Badu&Totoro’s bakjes weer vullen / niet kunnen loslaten / op Facebook koekeloeren en me vervolgens toch druk maken waarom ik dan niet zo’n cool leven heb /het beemsterkaasbroodje van de Jumbo / Pinteresten terwijl ik moet schoonmaken / de druk om te bloggen / naar de Ikea gaan en weer met tig kussentjes thuiskomen / 1 maand lang dezelfde lakens (het is toch mijn eigen geur! En ik ruik naar bloemetjes!! ) / naar Bonje bij de Buren kijken ipv Nieuwsuur / elke maand weer meer uitgeven dat ik mezelf beloofd heb / weer uiteten / toch die sigaret opsteken / hihi glimlachen als ik word nagefloten door bouwvakkers (op het moment dat je niet meer wordt nagefloten is er iets goed mis ) / Mcdonalds / enz enz enz.

Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige hierin ben.

 

Vorige post Volgende post

30 reacties

 • Reageer Mimi 06/07/2012

  Je bent niet de enige.

  Herkenbaar.

 • Reageer Marahschrijft 06/07/2012

  Je bent niet de enige!!!

 • Reageer Jennn 06/07/2012

  Je bent echt niet de enige!

 • Reageer Chezzelia 06/07/2012

  Nope, je bent niet de enige 😛

 • Reageer Rianne 06/07/2012

  Nou… ik heb zeker 20 items uit je lijst weggestuurd. Daar heb ik geen last van…

  En toen heb ik er 21 items aan toegevoegd… Pfffff…. Je bent niet de enige

 • Reageer Annemijn 06/07/2012

  Ik zou heel graag willen zeggen dat je wel de enige was maar helaas, hier nog één.

 • Reageer Saskia 06/07/2012

  Oh met make-up op slapen doe ik ook zo vaak… en nog wel meer van je lijstje haha. 😉

 • Reageer Anke 06/07/2012

  Oh nee, je bent absoluut niet de enige.

 • Reageer Jolien 06/07/2012

  Wat ben je toch weer lekker eerlijk! En je bent niet de enige 😉

 • Reageer Elise 06/07/2012

  Dat is toch allemaal niet zo heel erg? De meeste mensen doen dat, en nog veel meer andere dingen, en jij wil het tenminste veranderen. Plus dat ik sommige dingen (Ben & Jerry’s) echt alleen maar als positief zie 😛

 • Reageer Angel 06/07/2012

  Je bent niet de enige! Mijn zonde is Starbucks. Ik moet het altijd halen, zo erg!!

 • Reageer Anouk 06/07/2012

  Van al die dingen zijn er vast wel anderen die met jou mee doen. 😉

 • Reageer Sophie 06/07/2012

  Haha je bent NIET de enige.

 • Reageer Stéphanie 06/07/2012

  Ja, veel dingen zijn wel herkenbaar. Helaas ;).

 • Reageer Blauwe sokken 06/07/2012

  dat heb ik nou nooit!

  (in mn dromen)
  (oke die sigaret heb ik echt niet)

 • Reageer tam 06/07/2012

  Ik ben nooit zwak en ruik naar bosviolen na bezoek vd kleinste kamer..:p

 • Reageer LAURA 06/07/2012

  I confess

 • Reageer Riz 06/07/2012

  ooo gelukkig zo ben ik totaaaaaal niet ….. Echt niet.. heus niet…

 • Reageer Eline 06/07/2012

  Ha, leuk! Ik houd van je eerlijkheid.

 • Reageer Mirthe 06/07/2012

  Ik herken er welgeteld 26. Ja, oeps.

 • Reageer Shanti 07/07/2012

  Je bent absoluut niet de enige!

 • Reageer Maris 07/07/2012

  “1 maand lang dezelfde lakens (het is toch mijn eigen geur! En ik ruik naar bloemetjes!! )”. Oh dat zou ik echt niet kunnen, want ik ben namelijk verslaafd aan de frisse geur van het wasmiddel in mijn bed. NIETS IS ZO LEKKER ALS EEN VERSCHOOND BED ‘S AVONDS 😀 Ik doe het dus heus niet twee keer per week… (A)

 • Reageer Daan 07/07/2012

  Hhaha ja, erg herkenbaar!

 • Reageer jorinde 08/07/2012

  3 keer snoozen maar? netjes….

 • Reageer Foodloveandhappiness 08/07/2012

  Volgens mij kun je nog 3 van zulke lijstjes maken en we zouden ons er allemaal in herkennen. Ok, misschien de perfecte dames niet, maar die mogen hier niet op reageren;)

  Alleen mijn dag gister al: ontbijt overslaan/wel chocomel light drinken (want de light maakt het minder erg toch! :P)/vooruit toch ontbijten (lees: een testcupcake met een dikke schep roze icing/tapas op het terras/nog een ronde tapas/beseffen dat de supermarkt na 20.00uur dicht is en ik geen avondeten meer kan kopen/zak Hamka’s als avondeten/vooruit nog een likje icing

  (hmmz toch opvallend dat het hier alleen maar over eten gaat)

 • Reageer Petra 08/07/2012

  Herkenbaar, herkenbaar, herkenbaar! (En je brengt me op een idee voor een nieuw blogstukje. Dankjewel 🙂 )

 • Reageer Roxanne 09/07/2012

  You’re not alone maar je moet wel je bed vaker verschonen :p en je hebt een hartstikke cool leven want je hebt een LOML, een huwelijk, een huis, vriendinnen en familie. Ik heb alleen die laatste twee :p en dan de laatste in miniatuur vorm hahaha

 • Reageer Marieke 09/07/2012

  Hier nog eentje!

 • Reageer T 09/07/2012

  join the club 😉

 • Reageer Olga 03/08/2012

  Je bent niet de enige 😉

 • Laat een reactie achter