Gezamenlijke Facebook account

07/08/2012 - 28 reacties

LOML houdt er niet van om op foto’s te staan. En met niet bedoel ik ook echt: helemaal niet.

Ik hoef maar een camera of telefoon op hem te richten en z’n hand gaat omhoog. Nee nee, geen foto.
Net echt, alsof hij een celebrity is.

Er zijn daarom ook bar weinig foto’s van LOML te vinden. Babyfoto’s, kinderfoto’s, maar zodra de pubertijd is begonnen is er vrij weinig van hem te vinden. Niet bij zijn ouders, niet bij zijn vrienden en toen we nog niet getrouwd waren had ik welgeteld 1 foto samen. Gemaakt tijdens een vakantie op Bali. Het is onze eerste foto samen, na 5 jaar verkering. De foto is gemaakt na een 13 uurlange vlucht, u kunt wel raden hoe we er samen op staan.

Soms kom ik iemand tegen die ik ook in mijn Facebook heb. “Ja, je schrijft wel altijd over die EL OH EM EL, maar ik zie nergens foto’s van hem”. Zul je net zien, denken mensen straks ook nog dat ik die hele LOML verzonnen heb.

Toen we gingen trouwen was dan ook het eerste wat ik dacht: foto’s! Eindelijk foto’s! Ik regelde m’n nichtje, neef en 2  vriendinnen met een goede camera. Jullie maken foto’s, zei ik. En veel. Van ons. Samen.

Het resultaat mag er serieus wezen. Tig foto’s, zelfs een hele mooie waar hij mijn voorhoofd kust. Ik als prachtige bruid (godver wat was ik toch mooi die dag), LOML naast mij (ook al zo’n knapperd) met een brede glimlach. Zie je nou wel, zei ik later die avond tegen hem.  Zo erg is het toch niet?

Maar daar bleef het helaas bij.  Het is 1 ding dat hij niet op de foto wil, maar zelfs tijdens vakanties worden er nauwelijks foto’s van MIJ gemaakt. Dat ik hem dan moet vragen “wil je een foto van mij maken? Met dit blauwe stukje zee op de achtergrond. Nee wacht even. Niet zo snel. Ik sta toch nog niet klaar! Ok nu. Nee, wacht nog een. Volgens mij had ik mijn ogen dicht. Ok doe maar. Doe dan! Heb je al een foto gemaakt? Mag ik zien? Nee, mijn haar waait net voor m’n ogen. Wil je please nog eentje maken?”.

En met een diepe zucht maakt hij dan een foto.  En nog een. En na 3 foto’s geeft hij de camera terug met een “zullen we nou verder lopen”. Terwijl ik foto’s maken juist zo leuk vind.

Dus heb ik maar het roer in eigen hand genomen. Zullen we love posefoto’s maken, saampjes, please?, vroeg ik hem. En jawel. Een stuk of 8 leuke foto’s, zelfs zonder Instagram effect, kunt u nagaan.

Ik was zo blij&trots dat ik de leukste op Facebook heb gezet. Dit is nog maar het begin, let maar op. Voor je het weet heb ik een mapje met pose foto’s. En dan is een gezamenlijke Facebook account helemaal niet ver weg.

Wat een sexy ding he, die LOML van mij

Vorige post Volgende post

28 reacties

 • Reageer Leonie 07/08/2012

  aaahahhh des ik lig in stukjes hier ahahah ARIE!!!

 • Reageer Dina 07/08/2012

  Heerlijk, wat ben je toch een mafkees. 😀

 • Reageer Mimi 07/08/2012

  Haha leuke foto!!!!

  De mijne hield er ook niet van. Het heeft echt even geduurd. Haha en het verbaasd hem dat hij nu tig foto’s maakt, samen of alleen.

 • Reageer Saskia 07/08/2012

  Haha geweldig stukje. Mijn vriend gaat wel op de foto. Ook wel gedwongen want van foto’s houd hij niet. En foto’s van mij maken wordt hij inderdaad ook gek van. Precies hetzelfde als je hierboven beschrijft haha.

 • Reageer Daan 07/08/2012

  Hahaha leuk stuk. Ik hou er ook niet van om op foto’s te staan..! Arie Boomsma is dan weer een beetje jammer, vind ik een heel enge vent 😛

 • Reageer Maris 07/08/2012

  Hihi 🙂

 • Reageer Sigrid 07/08/2012

  ik moet ook altijd vragen: ‘wil je een foto van me maken’ :’) (er zit wel verbetering in want hij doet het nu ook vanzelf. helaas dan wel vijftig foto’s achter elkaar waarvan de helft verschrikkelijk is (‘nee, hier sta je juist leuk op!’ (of hij zegt dan zelf ook: ‘ja, deze is niet zo mooi’ HAHAHA)

 • Reageer Tam 07/08/2012

  hahah leuk idee de gezamenlijke facebook pagina… ahum…

 • Reageer Lyanne 07/08/2012

  Haha sorry maar hier moest ik dus echt heel hard om lachen!

 • Reageer Indira 07/08/2012

  Hahahaha! Ik zie het helemaal voor me, dat hij loopt te sukkelen met de camera omdat hij eigenlijk geen zin heeft om een foto van je te maken xD

 • Reageer Foodloveandhappiness 07/08/2012

  Oh vreselijk herkenbaar dit: na 6 jaar een relatie 2 leuke foto’s hebben van ons samen… en die stomme vraag: wil je een foto van mij maken? blegh
  En jazeker: wat een knapperd hoor!;)

 • Reageer Marah 07/08/2012

  Haha heel erg leuk stuk!

 • Reageer Naomi 07/08/2012

  Oh hellup! Daarom wil ik stiekem dat mijn toekomstige lover een fotograaf is. Ben gek op foto’s!

 • Reageer Myrthe 07/08/2012

  Hahahha Des, hilarisch mens

 • Reageer Lisa 07/08/2012

  Wat moet dat vreselijk zijn! Lijkt net alsof je al die jaren voor niets een relatie hebt 😉 Gelukkig maar dat je een blog hebt om die ene foto uit te buiten, dat zal toch een beetje helpen!

 • Reageer Marcella 07/08/2012

  Een gazemenlijk Facebook account, en dezelfde jassen en fietsen en pantoffels 😉

 • Reageer T 07/08/2012

  rrrrrrrrrrrr

  door dit soort dingen ben ik helemaal in de war als een man vrijwillig poseert… of vrijwillig een foto wil nemen.

 • Reageer Jolien 08/08/2012

  haha ik zag de ”echte” foto al op facebook, zo lief en leuk jullie samen! Je moet die jongen inderdaad gewoon een beetje dwingen 😉

 • Reageer Eva 08/08/2012

  Hahaha wat goed! Die van mij zucht niet eens meer, heeft onderhand ook al door dat dat geen zin meer heeft. Enige is dat hij nou constant de camera probeert vast te houden zodat ik zo min mogelijk foto’s van hem heb. Maarja, daar trap ik dus mooi niet meer in. HA!

 • Reageer Lnnk 09/08/2012

  Haha geweldig. Die van mij vind het prima om op de foto te gaan én maakt graag foto’s 🙂

 • Reageer Marieke 09/08/2012

  Hahaha, geweldig. Mijne was in het begin ook niet zo, maar nu denkt ie goed mee met me: aan foto’s maken voor m’n dagboekblogs denkt hij meer dan ik. En hij wil er soms best ook zelf op, al moet ik wel van tevoren toestemming vragen welke ik dan mag gebruiken. Mannen! 😉

 • Reageer Hanneke 09/08/2012

  HAHA ^^ te grappig!

 • Reageer Anouk 12/08/2012

  Whaha. Nou, ik ben trots op mijn vriend. Hij staat liever ook niet op foto’s, maar tijdens de vakantie nam hij vaak zelf initiatief! Daar houd ik van 🙂

 • Reageer Shanti 13/08/2012

  Hahahah heel sexy 😉 Mijn vriend heeft ook al zon hekel aan fotos terwijl ik er DOL op ben. Gelukkig krijg ik em af en toe wel zo ver om samen op de foto te gaan (maar dan is 1 foto ook echt genoeg, issie niet leuk? jammer dan!)

 • Reageer Vivian 15/08/2012

  Aaahh, best schattig dat hij niet zo graag op foto’s staat haha, maar des te meer kun je van hem profiteren zonder dat andere mensen hem ook zien!

 • Reageer Miss Moneypenny 19/08/2012

  Neeeeeej. Geen Arie Boomsma!!!

 • Reageer Danielle 20/08/2012

  Huh, maar hoe kan dat? Hij lijkt wel heeeeeeeeel erg op mijn LOML!

 • Reageer Sabine 24/08/2012

  Mijn vriend is net zo. Een knappe vent is het, maar oh nee geen foto’s. Totdat hij wel moet omdat er toch al iemand met een camera in de aanslag staat. Dan is ie wel even beleefd. Ik denk dat ik hem er ook maar in moet luizen door iemand anders te bewapenen met een camera als we ergens heen gaan, of zo.

 • Laat een reactie achter