Nadelunch – Excuses

02/08/2012 - 8 reacties

Schreef ik al eerder op Whoopsie Daisy zeer openhartig (open, hahaha) over mijn bikiniwax, deze keer ben ik eerlijk over een vervelend karaktertrekje van mij. Ik ben zo iemand die al oordeelt over andere mensen zonder dat ik ze echt ken. Wat zeg ik: zonder ook maar ÊÊn woord met ze te hebben gewisseld.

lees hier verder voor mijn excuses aan jullie.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Lyanne 02/08/2012

  Wat schrijf je toch leuk! Of heb ik dat al een keer gezegd? 😉

 • Reageer babette 02/08/2012

  Ik vind dat je mega leuk schrijft! Wel is het toch echt van tevoren ipv van te voren;)

 • Reageer Saskia 02/08/2012

  In sommige situaties bij mij ook wel eens herkenbaar… Slecht eigenlijk *evil laugh*

 • Reageer Indira 03/08/2012

  Nou ja, in ieder geval goed dat je niet aan die eerste indruk vast blijft hangen maar de persoon ook wel een kans geeft 😉

 • Reageer Rianne 03/08/2012

  Volgens mij heeft iedereen last van het vormen van een eerste indruk op basis van de eerste splitsecond al dan niet ontmoeting. Slechts een groot mens is in staat deze eerste indruk te laten varen wanneer deze ongegrond blijkt te zijn. Een minder groot mens geeft een ander geen tweede (of derde, of vierde) kans..

 • Reageer Foodloveandhappiness 05/08/2012

  Leuk stuk over dat waxen! Ik heb het nog nooit laten doen en weet ook niet of ik het ooit aan zou durven. Maar: heel dapper van je!

 • Reageer Daan 05/08/2012

  Openhartig is dan eerder openbenig.. 😛

 • Reageer Miss Moneypenny 19/08/2012

  Oeps. Herkenbaar. 😉

 • Laat een reactie achter