Nadelunch-Verkeerde schuldgevoelens

23/08/2012 - 0 reacties

Ik hoorde laatst weer iets waar mijn oren van gingen klapperen. Een kennis van mij deed mee met een kledingruil onder ‘vriendinnen’ (die haakjes worden later duidelijk). Voor een bescheiden prijsje kon je kleren van elkaar kopen of kleding ruilen.

Ze verkocht een jurk voor, ik dacht, tien euro. Het meisje kreeg de jurk alvast mee en beloofde het geld snel over te maken. Je raadt het al: het geld kwam maar niet. Mijn kennis sprak haar aan via Whatsapp, Facebook, sms en e-mail en ze belde haar (er werd maar niet opgenomen). Nergens reageerde het meisje op. “Maar ik zie op Facebook wel dat ze haar status updatet en dat ze van alles liket”, zei mijn kennis. Dat je het fatsoen niet hebt om te reageren of om geld terug te betalen is één ding, maar ik werd verdrietiger van wat mijn kennis zei.

hier klikken om verder te lezen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter