Nadelunch- Over kinderen krijgen en seksstandjes

06/09/2012 - 8 reacties

Vriendin van mij wil absoluut geen kinderen. Daar is ze heel duidelijk in. Een van haar leukste en sterkste argument vind ik: “Ik vergeet mijn konijn weleens eten te geven, hoe kan ik dan in hemelsnaam een kind opvoeden?”

hier klikken om verder te lezen.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Iris 06/09/2012

  Ik heb net pas je blog ontdekt, wauw, mooi! En dit stuk vind ik ook geweldig geschreven. Ik ben net als je vriendin er vrij zeker van dat ik nooit kinderen wil (en mijn vriend ook, dus dat is wel zo handig). Het enige wat ik daarop krijg te horen is “Ja, dat zeg je nu!” inderdaad. Heel vervelend!

 • Reageer Vilmar 06/09/2012

  Leuk stukje. Voor vele blijft het toch vreemd wanneer iemand zegt dat hij/zij geen kinderen wil. Jammer dat het zo moeilijk wordt geaccepteerd en meteen met rust gelaten.

 • Reageer Daan 06/09/2012

  Haha leuk geschreven. Ik heb geen flauw idee of ik ooit kinderen wil. We’ll deal with it when we get there 🙂

 • Reageer Kinga 07/09/2012

  Haha, geweldig geschreven! Toch apart hoe dingen vanzelfsprekend worden, terwijl ze dat totaal niet hoeven te zijn.

 • Reageer Foodloveandhappiness 07/09/2012

  Mooi stuk weer!

 • Reageer Saskia 07/09/2012

  Oh ZO herkenbaar. Nu ik ben getrouwd krijg ik deze vraag steeds vaker… Of het van zelf sprekend is. Ik weet nog steeds niet of ik kinderen wil. Zit nu voor 70% op nee. Misschien over een tijdje dat ik er anders over denk maar HALLO MENSEN, neem niet gelijk aan dat iedereen die trouwt kinderen krijgt.

  Oh en zo herkenbaar allemaal voordelen van kinderen te horen krijgen en de rare blikken als ik zeg dat ik geen kinderen wil. Achja.

 • Reageer Lyanne 08/09/2012

  Inderdaad, helemaal mee eens! Het is tegenwoordig zo vanzelfsprekend. Terwijl, misschien kun je geen kinderen krijgen of wil je het niet. Maar daar denkt niemand aan. (Ik soms ook niet, geef ik eerlijk toe!)

 • Reageer Aleida 10/09/2012

  Helemaal mee eens, goed stukje. Ik krijg die vragen nu omdat ik een huis heb gekocht… Alsof het moet.

 • Laat een reactie achter