Nadelunch: Project X

24/09/2012 - 2 reacties

Ik las eens Wij zijn ons brein van Dick Swaab. Niet voor niets een van de best verkochte boeken kan ik u zeggen. Zelfs voor leken als ik is het helder geschreven. Mocht u eens ‘iets luchtigs’ willen lezen op het strand, dan raad ik dit boek zeker aan.

Veel interessante dingen staan er in het boek van Swaab. Waaronder dit, en dan leg ik het even heel erg in Des’ Jip-en-janneketaal uit. Hersenen van pubers zijn er niet op berekend om 08:00 te beginnen met lessen die pas eindigen rond een uur of 16:00. Wil je het beste uit pubers halen, dan kan je juist beter de lessen zo laat mogelijk laten beginnen. Dan zijn puberhersenen op hun best. Er schijnen al veel mensen voor te zijn.

hier klikken om verder te lezen.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer t 24/09/2012

    jeetje … haren staat weer op de kaart hoor. En no worries Des … you are going to be an awesome mommy

  • Reageer Natalina 26/09/2012

    Heb toevallig dat boek op Schiphol gekocht, maar nog geen een keer opengeslagen… Toch maar een keertje doen…

  • Laat een reactie achter